Gin Tonic en Cholera
Image default
Bedrijven

Schapenvacht voor baby’s

Wil je voorkomen dat jouw baby astma of allergieën ontwikkeld? Schaf dan schapenvacht dekens aan. Uit onderzoek is gebleken dat schapenvachten de kans op astma en allergieën aanzienlijk verlagen. Zo is de kans maar liefst 79% lager dat zij op 6-jarige leeftijd last van deze kwaaltjes hebben. De reden daarvoor is de microben die zich van nature op de schapenvacht bevinden. Er zijn echter nog veel meer redenen waarom het kopen van een schapenvacht kleed een goed idee is. In dit artikel geven we je daar een overzicht van.

10 Goede redenen om een schapenvacht kleed te kopen

Waarom moet je nu een lamsvacht voor je baby kopen? Wij geven je hier een overzicht.

  1. Schapenvachten zijn antibacterieel: ze maken het bacteriën en schimmels het leven moeilijk.
  2. Hypoallergeen: schapenvachten doen de huid van baby’s goed;
  3. Goed voor het milieu: de kleedjes zijn duurzaam en natuurlijk;
  4. Kunnen in de wasmachine en droger: de vachten kunnen zonder problemen de wasmachine in. Relugan vachten kunnen ook met de droger gedroogd worden;
  5. Verbetert de slaap van je baby: doordat de vachtjes lekker zacht zijn kan jouw baby heerlijk slapen;
  6. Natuurlijke thermostaat: de vacht helpt de lichaamstemperatuur van je baby te reguleren;
  7. Bevordering van de neurologische ontwikkeling;
  8. Makkelijk overal mee naar toe te nemen;
  9. Vuilafstotend en waterbestendig;
  10. Bovenalles zijn de vachten natuurlijk erg zacht en perfect om op te spelen.

Is dat niet erg warm, zo’n wollen schapenvacht?

Integendeel zelfs. Het wol waar de schapenvacht van gemaakt is bestaat uit holle vezels. Als het om temperatuurregulatie gaat is dit wol een van de best mogelijke materialen. Of het nu buiten aan het vriezen is of het zonnetje aan het branden is, met een schapenvacht kleed zal je baby het nooit te warm of te koud hebben. Doordat het kleed een goede absorberende en ademende werking heeft zal je baby er altijd lekker koel en comfortabel onder kunnen liggen.

Verlaagde kans op astma en huidproblemen

Het wol van de schapenvacht bevat een vet dat lanoline genoemd wordt. Dit zorgt ervoor dat het kleed zelfreinigend en gezond is. Als je het kleed ophangt om te drogen zorgt het lanoline ervoor dat de wol van zichzelf goed schoon wordt. Hierdoor wordt de kans op huidaandoeningen, allergieën en astma aanzienlijk verlaagd.

Schapenvacht en lamsvacht kopen bij WOOLSKINS

Ook zo’n schapenvacht kleed voor je baby kopen? Bezoek dan eens de website van WOOLSKINS. Daar kun je kiezen uit een uitgebreid assortiment aan verschillende soorten leuke kleedjes. De kwaliteit is uitstekend en de prijzen erg scherp. Waar wacht je nog op?

https://www.woolskins.eu/