Gin Tonic en Cholera
Image default
Bedrijven

Opslagruimte voor lange en korte termijn

Bij de beste opslagruimte Nijmegen bent u aan het juiste adres voor tijdelijke en opslagruimte voor een langere periode. Wij hebben groot terrein met meer dan honderd garageboksen, onder toezicht van camerabewaking. U kunt dag en nacht naar uw opslagruimte toe. Door ons hekwerk met elektrische poort en camerabewaking, zijn uw bezittingen veilig bij ons. Alleen als  huurder heeft u toegang tot de poort door middel van een vingerscan, en kunt u dus 24/7 bij u opslagruimte. Daarnaast is er dag en nacht een beveiligings ploeg aanwezig. Uiteraard kunt u eerst kijken naar hoe wij te werk gaan en is de eerste maand gratis, en krijgt u korting wanneer je een jaarabonnement afsluit. Maar u kunt ook per maand betalen dan is het ook gwn maandelijks opzegbaar. 

Waarom kiezen voor onze opslagruimtes?

Door de onze beveiliging garanderen wij de veiligheid van uw bezittingen. Dus mocht u gaan verhuizen, en passen de spullen niet in u tijdelijke woning. Dan kunt u ze bij ons kwijt en regelen we zelfs vervoer voor de spullen, en kunt u bij ons ook verhuisdozen krijgen. Heeft u nou een bepaalde collectie, die met de jaren steeds meer waard wordt. Maar u bent bang dat die thuis niet veilig is, of sterker nog u kinderen gaan de mee aan de haal. Ook dan kunt u voor een opslagruimte bij ons kiezen. Daarnaast zijn je spullen bij ons ook verzekerd tegen diefstal. Zo zeker zijn wij van onze zaak en hebben wij veel tevreden klanten. 

Stalling en grote bezittingen

Heeft u nou een groter bezit wat niet in de reguliere opslagruimtes past, dan hebben wij ook nog wat opslagruimtes achter de hand. Deze zijn uiteraard bedoeld voor grote projecten, heeft u zoveel kleine spullen dat er wel 3 ruimtes mee gevuld kunnen worden. Dan zult u toch echt drie opslagruimtes moeten huren. Deze opslagruimtes zijn met name bedoeld voor caravans, boten en andere voertuigen. In extreme gevallen is er ruimte voor een klein vliegtuig en helikopters.