Gin Tonic en Cholera
Image default
Bedrijven

Osram lampen

Osram lampen

Wist je dat Osram gespecialiseerd is in het leveren van lampen voor alle soorten verlichting, ook voor auto en huis? De Duitse firma werd meer dan 100 jaar geleden opgericht. Ze hebben een ruime keuze aan producten, zoals PL-lampen die je op het werk of in je vrije tijd kunt gebruiken! Je vindt er ook halogeen insteeklampen als je voorkeur uitgaat naar een meer vernieuwende vorm van verlichting zonder dat je om de paar uur lampen hoeft te verwisselen zoals bij traditionele LED strips het geval is; ze worden geleverd met verschillende fittingen zodat het gemakkelijk genoeg is er een aan te brengen, zelfs als er twee stopcontacten naast je al door andere apparaten bezet zijn.

Osram LED Lampen

Nu de economie op haar knieën ligt, zoeken velen van ons naar manieren om geld te besparen. Eén manier is door traditionele lampen te vervangen door LED lampen van Osram – deze kunnen je niet alleen helpen energie te besparen, maar ook nog wat extra’s opleveren, zoals lagere kosten voor de elektriciteitsrekening! Deze cool uitziende gloeilampen hebben een fittingmaat van rond de 14 mm, zodat ze in zowat elk armatuur passen zonder dat je een uitgebreid upgrade of vervangingsproject nodig hebt, ook vanuit de voorkeuren voor de stijl van je huis (en alsof dat nog niet genoeg is: Osram is onlangs begonnen met de productie van kleur veranderende versies).

Osram LED spots

Osram LED spots zijn het moderne alternatief voor halogeen lichtbronnen. Het ontwerp als reflector-achtige lampen blijft behouden, zelfs bij de overgang van traditionele gloeilampen die een inefficiënte glazen behuizing gebruiken voor de lichtbrekendheid enPAR16 penafstand op 10 mm in diameter. Bovendien werkt het niet alleen op gewone huishoudelijke elektriciteit, maar heeft het ook een bajonetaansluiting die installatie eenvoudig maakt zonder dat er transformatoren tussen de lamp en de stroombron zitten, zodat dit type ook veiliger is dan andere!

Osram spaarlampen

Osram Dulux spaarlampen worden veel gebruikt in downlights voor kantoor, winkel en horeca. Onze collectie omvat lampen met zowel 2 pins als 4 pins – maar ook met een E27 lampvoet! Bovendien kunnen sommige modellen ook gedimd worden, zodat het perfecte verlichtingsoplossingen zijn die je niets te kort doen als het erom gaat geld te besparen op je elektriciteitsrekening en toch al die voordelen te krijgen zoals licht van hogere kwaliteit zonder dat de menselijke gezondheid of de milieufactoren in het gedrang komen. Hoe dan ook, deze producten helpen ons ons steentje bij te dragen door waar mogelijk de koolstofvoetafdruk te verkleinen, dus zorg ervoor dat als er iets is vandaag het moet gaan over wat we doen.

https://123lampenshop.nl/categorie/osram/