Gin Tonic en Cholera
Image default
Bedrijven

Led strips, ontzettend veelzijdig, voor thuis en op kantoor

LED strips zijn ontzettend veelzijdig en worden daarom veel gebruikt in huis en op kantoor. Het is een snoer die flexibel is en licht geeft. Het is dus erg functioneel. In de snoer zitten krachtige LEDs die gesoldeerd zijn op de snoer. Je kunt de snoer voor verschillende dingen gebruiken, omdat het flexibel is. Het creëert ook een mooi effect. De snoeren zijn ook verkrijgbaar in RGB. Dat houdt in dat je het kan instellen in elke kleur die je maar wilt. Ook wit. Dit maakt het heel handig voor in huis en op kantoor.

Waarom is het zo veelzijdig?

De strips zijn zo veelzijdig omdat je ze in elke kleur kan instellen die je maar wilt. De snoeren zijn flexibel. Dat betekent dat je ze kan plaatsen op verschillende plekken. Je kunt ze plaatsen op plekken waar je bijvoorbeeld geen andere lichten kan plaatsen. Ze zijn ook voorzien van een plakrand. Dit is heel erg handig. Je kunt het daardoor plaatsen op elke plek die je maar wilt. Je kan het bijvoorbeeld plaatsen langs de trap, onder de bank of onder je keukenkastjes. Als je het bijvoorbeeld onder de bank plaatsen geeft dat een heel mooi effect. Je hebt dan een gloed van licht onder je bank.

Wat voor verschillende soorten zijn er?

Er zijn heel veel verschillende soorten LED strips. Er zijn enkelkleurige, RGB, RGBW, RGBWW en dual white strips. Ze worden allemaal voor verschillende dingen gebruikt. Als je bijvoorbeeld leuke kleuren wilt hebben, dan is het niet handig om een dual white strip te kopen. Die geeft namelijk alleen wit licht. Ze zijn dus niet allemaal hetzelfde. Als je er eentje wilt aanschaffen, dan is het belangrijk dat je de juiste aanschaft. Wil je bijvoorbeeld verschillende kleuren en wit licht hebben, dan kan je het beste een RGBWW strip aanschaffen. Hiermee kun je ook verschillende kleuren wit instellen.