Gin Tonic en Cholera
Image default
Bedrijven

Verkeersregelaar inhuren of zelf worden?

Bent u op zoek naar een verkeersregelaar of wilt u zelf de opleiding tot verkeersregelaar volgen? Opleiding Verkeersregelaar kan u in beide gevallen uitstekend voorzien! Deze organisatie is werkzaam in heel Nederland, dus ook voor uw evenement met verkeersregelaars in Den Haag of zelfs met verkeersregelaars in Groningen! Ook de opleiding wordt door heel Nederland gegeven.

Verkeersregelaar inhuren

Als u een verkeersregelaar inhuurt bij het opleidingscentrum Opleiding Verkeersregelaar geniet u van vele voordelen. Zo staan ze garant dat u juist opgeleide verkeersregelaars krijgt voor uw project. De verkeersregelaars werkzaam bij Opleiding Verkeersregelaar hebben al meer dan tien jaar ervaring in het vak. Daarnaast geven zij ook les in de opleiding zelf. Ze hebben veel liefde en passie voor dit vak, op de weg en in de klas! Daarnaast staan de verkeersregelaars zonder reclame aan de weg. Het is uw evenement en de verkeersregelaars horen daar bij. Daarom dragen zij geen reclame van Opleiding Verkeersregelaar op hun kleding of auto’s.

Opleiding tot verkeersregelaar

Wilt u zelf verkeersregelaar worden? Ook dat kan bij Opleiding Verkeersregelaar! Er zijn geplande opleidingsdagen waar u zelf in kunt stromen. Daarnaast is het ook mogelijk om uw personeel aan te melden. Dit kan in bestaande groepen maar vanaf vier personen kan er een in-company training aangevraagd worden. Opleiding Verkeersregelaar verzorgt dan de opleiding tot verkeersregelaar bij uw organisatie. Daarnaast wordt er een korting aangeboden die oploopt hoe groter de groep is.

Bij de opleiding tot verkeersregelaar zijn er twee blokken. Een blok van 6 uur met theorie en een blok praktijk. Bij de theorie krijgt u alles te horen over het zijn van een verkeersregelaar, leert u communiceren, wetten en regelgeving en krijgt u een agressietraining. Wetten en regelgeving klinkt heel saai maar dat is het absoluut niet! De ervaren instructeurs zullen u op het puntje van uw stoel krijgen en u laten meedenken over de wetgeving.

Contact opnemen?

Wilt u contact opnemen met Opleidings Verkeersregelaar om u of uw personeel aan te melden voor de cursus of wilt u verkeersregelaars inhuren? Dat kan! Ook als u vooraf nog vragen hebt kunt u gerust contact opnemen. U kunt bellen of WhatsAppen naar 0630177967 of 0545-842880. Het is ook mogelijk om het contactformulier in te vullen. Er wordt dan zo snel mogelijk contact met u opgenomen!

https://www.opleidingverkeersregelaar.nl/