Gin Tonic en Cholera
Image default
Bedrijven

Deur laten openen door slotenmakersbedrijf Den Haag

Wanneer je buitengesloten raakt in Den Haag kun je op iedere moment van de dag bellen naar een slotenmakersbedrijf. Een aantal slotenmakers zijn namelijk 24 uur per dag bereikbaar voor spoedgevallen.

Voor spoedgevallen hebben de slotenmakers in Den Haag een vergunning om 24 uur per dag en 7 dagen per week open te zijn. Een spoedgeval is bijvoorbeeld wanneer er iemand buitengesloten is. In zo een geval belt de persoon naar de slotenmaker Den Haag en die sturen een monteur naar de persoon toe. De monteur kan vervolgens de deur open maken. Dit doet de monteur zonder de deur of het slot te beschadigen. In de eerste instantie zal er wel gecontroleerd worden of de persoon wel de bewoner is. Dit word aan de hand van legitimatiebewijs vastgesteld.

Een andere spoedgeval waarvoor de slotenmakers in Den Haag open zijn is het herstellen van inbraakschade. Inbraken kunnen op iedere moment van de dag gebeuren. Het is dan wel zo belangrijk dat de schade zo snel mogelijk hersteld word. Dit kan de monteur van een slotenmaker Den Haag doen. Sloten vervangen en schade aan de deur herstellen hoort dan ook bij de taken van de monteur en hiermee hebben ze ruime ervaring.