Gin Tonic en Cholera
Image default
Bedrijven

Antibiotica werkt niet altijd tegen de ziekte van Lyme

Mijn dochtertje van 6 kreeg onlangs een schokkende diagnose: het bleek de ziekte van Lyme te zijn. Heel zielig voor mijn kleine lieve meisje. Ze had al een tijdje klachten, maar we kwamen er maar steeds niet achter wat er aan de hand was. Ze was altijd moe en vertoonde symptomen van griep. De antibioticakuur die de huis haar voorschreef, werkte niet. Ze bleef klachten houden. Ik was het zo zat! Ik wilde dat ze weer naar school kon gaan, in plaats van dat ze de hele dag in bed ligt. Ik kon niks anders wensen dan dat mijn jongste dochter weer een gewoon kind kon zijn. Dat verdient ze zo! Op de website van TekenbeetziektevanLyme vond ik informatie waar ik mee verder kon. Ik ben de therapeut en waarheidszoeker voor eeuwig dankbaar voor wat hij voor mijn dochtertje betekent heeft.

De behandeling van de ziekte van Lyme

Doordat de meeste Nederlandse bloedtesten de ziekte van Lyme niet kunnen aantonen, duurde het even voordat er een diagnose gevonden was. Alleen de eerste weken heeft de antibiotica haar werk goed gedaan. Daarna kwamen de symptomen ziekte van Lyme weer opzetten. De therapeut van TekenbeetziektevanLyme heeft ons goed verder geholpen door middel van een holistische behandeling uit Duitsland. Deze ziekte van Lyme behandeling wordt laser fotonentherapie genoemd.

Laser fotonentherapie

Deze therapievorm versterkt de functies van het immuunsysteem, waardoor het lichaam de problemen zelf weer kan verhelpen. Dit gebeurt met behulp van pulserende lasers die met speciale frequentiepatronen het immuunsysteem stimuleren en herstellen. Hierna vecht het lichaam weer tegen de symptomen, waarna ze verdwijnen. Deze vorm van therapie versterkt de functies van het immuunsysteem en ondersteunt het genezingsproces van weefsels. Dit is een behandeling die écht maar dan ook écht werkt!

Bedankt voor alles

Ik ben Kay enorm dankbaar voor de behandeling die hij uitgevoerd heeft bij mijn jongste dochter. Dankzij hem kan ze weer gewoon naar school en de zelfde dingen doen als de andere kinderen van haar leeftijd. Dat doet haar goed! Heeft u de ziekte van Lyme diagnose gekregen? Dan raad ik therapie bij deze therapeut ten zeerste aan!

https://www.tekenbeetziektevanlyme.nl/