Gin Tonic en Cholera
Image default
Bedrijven

Ultrafiltratie dé oplossing voor legionella Aqua D&S

Ultrafiltratie dé oplossing voor legionella Aqua D&S

Regelmatig duiken er weer legionellabesmettingen op, het is dus heel goed oppassen met verneveling van water, waar ter wereld u ook bent.

Aqua D&S kan u aanraden om onze nieuwe site te bezoeken, wij hopen dat deze duidelijk en krachtig overkomt voor u. Adviezen of opmerkingen van uw kant vernemen we graag.

U kunt van ons regelmatig een nieuwsbrief ontvangen waarbij wij met ons team per afdeling rouleren om een stukje te schrijven met de nodige informatie over legionella problematiek en ontwikkelingen.

Heeft u vragen over legionella of opmerkingen, laat het ons weten, wij staan u graag te woord! U weet waar Aqua D&S voor staat, ontwikkeling en oplossingen,

Informeert u ook eens naar onze uiterst moderne ultrafiltratie. Ultrafiltratie is een membraan-techniek waardoor het water wordt gezuiverd van (legionella) bacteriën en virussen. De samenstelling van het water blijft ongewijzigd omdat er geen koper, zilver of chloor worden toegevoegd, het water wordt slechts gefilterd.

Dat ultrafiltratie dé oplossing is, blijkt dat er veel vraag naar is en zelfs op diverse locaties bij zorgverzekeraars zijn inmiddels ultrafiltraties geplaatst! Wij rekenen u graag de enorme besparingen voor door het plaatsen van ultrafiltratie, deze berekeningen garanderen wij zwart op wit! Zuiver water zonder legionella voor nu en in de toekomst.

Ook konden we weer verschillende gemeentes, met legionella problemen, als nieuwe klant gaan ondersteunen. Het kan nooit geen kwaad om eens prijs-kwaliteit te vergelijken met uw huidige legionella adviseur!

Aqua D&S is uw partner op legionella gebied, en helpt u enorm te bezuinigen met Ultrafiltratie!

https://www.aquadns.nl/