Gin Tonic en Cholera
Image default
Bedrijven

Vastgoedbeheer Rotterdam, Breda en Tilburg

Wist u dat 4homes uw vastgoed perfect kan beheren? In de regio Rotterdam, Breda – Tilburg zijn al meerdere woning-eigenaren u voorgegaan. Er zijn verschillende mogelijkheden in Vastgoedbeheer; Financieel beheer, Technisch beheer, Administratief beheer en Commercieel beheer. Kijk voor meer informatie op: 

Beheer en Betrouwbaarheid

Een combinatie van alle 5 de mogelijkheden kan natuurlijk ook. U stelt in beginsel de randvoorwaarden op waaraan het beheer aan moet worden voldaan. We kunnen ons voorstellen dat goed en preventief onderhoud van uw pand, dat de huurpenningen elke maand worden geïncasseerd en eventuele storingen snel en accuraat worden opgelost, de belangrijkste eisen zijn.  4homes zoekt daarbij niet altijd naar de hoogste bieder maar wij hechten ook veel waarde aan een betrouwbare relatie.

Vastgoedbeheer Tilburg

Is investeren in een woning in Tilburg voor u een mogelijkheid? De gemeente heeft een plattegrond beschikbaar met die gebieden waar kamerverhuur mogelijk is. En dus ook waar het niet (meer) kan, b.v. als er binnen een straal van 50 meter al een kamerverhuurpand is of een bepaalde maatschappelijke voorziening aanwezig is. Deze regels gelden niet bij panden in het vrijstellingsgebied.

Onderhoud

Heeft u een pand op het oog, maar is het wat gedateerd of is er achterstallig onderhoud? Laat u daardoor dan niet ontmoedigen. Want ook de begeleiding bij het aanpassen van de woning gaan wij niet uit de weg. 4homes vraagt voor de werkzaamheden de offertes op, spreekt met u deze door en begeleid de werkzaamheden wanneer u hiervoor akkoord heeft gegeven.

Energiebesparing

Een andere manier om uw woning een boost te geven is het aanbrengen van energiebesparende maatregelen. Daarbij hoeft u helemaal nog niet naar 0-op-de- meter te gaan. Maar uw woning krijgt zeker een meerwaarde voor een potentiele huur-kandidaat als de energiekosten lager zijn t.o.v. andere huurwoningen. Ook dat ziet 4homes als een stukje begeleiding bij het Vastgoedbeheer.

Maatregelen waar u aan kunt denken zijn;

  • Spouwmuurisolatie
  • Vloerisolatie
  • Dakisolatie
  • Zonnepanelen
  • Zonneboiler
  • Dubbele beglazing
  • Infraroodpanelen

Vaak zie je bij wat oudere woningen dat de beneden verdieping voorzien is van HR of HR++ beglazing terwijl op de 2e verdieping de slaapkamers enkelglas hebben. Het is raadzaam dit te vervangen. Denk daarbij meteen aan slimme thermostaatknoppen en slimme thermostaat. 

Heeft u al een (tweede) woning die u wilt verhuren en ontbreekt het aan financiële middelen om de woning met energiebesparende maatregelen te verbeteren, dan is er altijd nog het Nationaal Energiebespaarfonds. Stimuleringsfonds Volkshuisvesting Nederlandse gemeenten (SVn) is aangewezen als uitvoeringsorganisatie van het Nationaal Energiebespaarfonds. Dat betekent dat u als particuliere huiseigenaar en als Vereniging van Eigenaren rechtstreeks contact met SVn heeft. Het fonds is gevuld door de Rijksoverheid, de Rabobank, de ASN Bank en de Council of Europe Development Bank (CEB). Totaal is er € 600 miljoen beschikbaar. Rente en aflossing stromen terug in dit fonds, zodat opnieuw Energiebespaarleningen kunnen worden verstrekt. U kunt deze lening tegen gunstige voorwaarden aanvragen.

Uiteindelijk draait het om tevredenheid bij alle partijen. Tevreden huurders, contente eigenaren en een partij als 4homes die met plezier uw pand beheert.

Laat uw vastgoedbeheer in de regio Rotterdam, Breda – Tilburg door ons doen!

https://www.4homes.nl/