Gin Tonic en Cholera
Image default
Bedrijven

Rijschool Winschoten, Groningen: 123Volgas

Ben jij op zoek naar een leuke rijschool in Groningen? Ik raad je dan absoluut Rijschool 123Volgas aan! Ik heb bij deze rijschool afgelopen maand mijn rijbewijs gehaald en dat gewoon in één keer, wat ik nooit verwacht had… Over de lessen en vooral de aanpak tijdens iedere les ben ik echt nog steeds enorm te spreken. Zelf heb ik er heel veel moeite mee gehad om een rijschool in Winschoten, Groningen uit te zoeken. Daarom deel ik in dit artikel mijn persoonlijke ervaring met Rijschool 123Volgas, zodat de keuze voor jou hopelijk een stuk makkelijker wordt!

Waarom ik koos voor deze rijschool in Groningen

Ik ben zo iemand die veel te veel nadacht over het belang van écht de beste rijschool in heel Groningen kiezen. Ik woon zelf in Winschoten maar studeer in Groningen, dus keek ik natuurlijk naar rijscholen in beide plaatsen. Aangezien je toch pas écht leert rijden in de grote stad keek ik wat verder om mij heen in de provincie Groningen. Zo kwam ik o.a. bij Rijschool 123Volgas terecht. Om de volgende redenen heb ik voor deze goedkope rijschool in Groningen gekozen en ben ik daar ook nog steeds erg blij mee:

  • Rijlessen volgen is mogelijk door héél de provincie Groningen;
  • Het is een zeer moderne en flexibele auto- (en motor)rijschool;
  • De kosten per lespakket zijn niet duur (Per losse les betaal je slechts € 39,50!);
  • Ik kon goed op mijn eigen tempo door de lesstof heen en kon mijn rijlessen daar goed op afstemmen;
  • Een spoedcursus om je rijbewijs te halen in Groningen is mogelijk bij 123Volgas;
  • Ik kon rijden in een nieuwe auto;

Echt een top autorijschool in Groningen!

Achteraf kan ik natuurlijk zeggen dat daarbovenop als positieve punten komen dat ik een ontzettend leuke, fijne en geduldige rijinstructeur had en dat het “systematisch werken” tijdens de lessen echt ideaal voor mij was. Tijdens je rijopleiding bij 123Volgas krijg je volgens een modern stappenplan les. Zo wist ik precies wat ik onder controle had, waar ik nog op moest oefenen en wat er nog qua bijzondere verrichtingen op de planning stond om te leren. Dat vond ik zó fijn! Kortom, deze rijschool is in heel Groningen een aanrader, want ze rijden echt overal heen. Ook fijn om te doen: een dubbele les boeken, zodat je verder en langer kunt rijden. Dit was ook geen enkel probleem.

Spoedcursus rijbewijs Groningen

Wil je graag met een spoedcursus je rijbewijs halen in Groningen? Dan kun je echt direct bij 123Volgas terecht. Ik heb zelf de spoedcursus niet gedaan, maar op basis van mijn ervaring met de reguliere rijlessen weet ik zeker dat met een spoedcursus je rijbewijs halen in Groningen heel prettig te doen is bij 123Volgas.

123Volgas is een goedkope rijschool in Groningen

Groningen is een grote stad en zowel in Groningen als in de omliggende plaatsen en dorpen zoals Winschoten wemelt het van de rijscholen. Eén van de redenen waarom ik voor deze rijschool in Groningen koos was dat het echt een hele goedkope rijschool in Groningen is in vergelijking met alle andere rijscholen. Dankzij de lage overhead kosten kunnen ze de lessen en pakketten zo goedkoop aanbieden. Voor jou en mij is dat natuurlijk alleen maar fijn, helemaal aangezien de kwaliteit van de lessen juist erg hoog ligt!

Rijlessen in Groningen

Ik ben dus erg tevreden over de rijlessen van 123Volgas. Ik vond het ook erg leuk dat ik met mijn rijlessen in Groningen best wel door een grote omgeving reed. Zo leer je direct rustig rijden in een onbekende omgeving. Om die reden heb ik me soms bewust bij de Hogeschool laten ophalen. Zo ervaarde ik hoe het was om te rijden in de grote stad, maar reed ik met de rijschool ook door Winschoten. Bijvoorbeeld voor het oefenen met parkeren en de hellingproef.

Kies een autorijschool in Groningen die goed voelt!

Ik snap dat dit advies wat gek klinkt, omdat je van tevoren natuurlijk nooit weet welke rijschool nou het beste bij jou past. Maar daarvoor bestaat het internet om rijscholen te vergelijken. Precies daarom deel ik mijn ervaring graag wat uitgebreider dan alleen in een recensie op de website of op Facebook. Bekijk zelf gerust de website van 123volgas, de rijschool in Groningen, en vraag anders gewoon eens een proefles aan! Wat heb je te verliezen?

Heel veel succes met het vinden van een rijschool in Winschoten/ Groningen!

https://123volgas.nl/