Gin Tonic en Cholera
Image default
Bedrijven

Kinderfeestje, personeelsfeest of lasergamen in Uden?

Kinderfeestje in Uden organiseren?

Twee weken geleden is mijn zoontje 11 geworden. Reden natuurlijk voor een feestje. Voor zijn kinderfeestje ben ik op zoek gegaan naar leuke activiteiten om met een groep jongens te doen. Ik woon in de buurt van Uden, en na wat rondkijken kwam ik uit bij Kartbaan Uden. Dit Kart en Partycentrum zag er ideaal uit voor dit feestje. Omdat het om een groep jonge jongens gaat leek het me verstandig om iets te doen waar ze hun energie lekker in kwijt kunnen. Bij Kartbaan Uden kunnen ze kinderkarten en lasergamen, kortom, het ideale kinderfeestje. Toen ik het voorstelde was mijn zoontje dan ook razend enthousiast.

Kinderkarten en lasergamen in Uden

Voor jonge jongens is een middagje kinder karten en lasergamen in Uden een spectaculaire middag. Voor het kinderfeestje boekte ik een arrangement, zodat we na afloop ook lekker konden eten en drinken. De goede service van Kartbaan Uden is mij goed bevallen, en de jongens ook. Ze vonden het maar jammer toen we weer naar huis moesten.

Ook leuk voor een personeelsfeest in Uden, Brabant

Omdat het een leuke ervaring is geweest heb ik ook aan het bedrijf waar ik werkzaam ben voorgesteld om het eerst volgende personeelsfeest daar te organiseren. Karten en lasergamen is natuurlijk leuk voor jong en oud. Ook voor volwassenen zijn de arrangementen aantrekkelijk. Zo kun je namelijk ook kiezen voor een drankpakket, voor wie na afloop zin heeft in een borrel.

Uitstekende service bij Kartbaan Uden

Bij Kartbaan Uden kart je in nieuwe karts. Dat merk je, want de karts zijn fijn om te besturen en zien er nog strak en nieuw uit. Ze beschikken over een van de langste banen van Nederland, wat voor spannende ritten zorgt. Ook geeft het je de vrijheid om lekker op je eigen manier te karten. Wat betreft het lasergamen had ik ook weinig aan te merken. De materialen waren top, zo maakten we gebruik van nieuwe laserpistolen en dergelijke. Verder heb ik niets anders dan complimenten over voor het personeel. Zij zorgen voor een goede service en wisten goed om te gaan met de groep jonge jongens. Het eten zelf was ook heerlijk.

Absoluut aanbevolen

Wie op zoek is naar een leuke locatie voor een kinderfeestje in Uden of een personeelsfeest in Uden, Brabant moet zeker eens bij Kartbaan Uden informeren. Ik kan het iedereen van harte aanbevelen. Je kunt hen telefonisch bereiken via 0413 33 77 11, of hun website bezoeken voor meer informatie.

http://kartbaanuden.nl/