Gin Tonic en Cholera
Image default
Bedrijven

Natuurgerichte gezinsondersteuning en therapie bij Praktijk Bimbi

Het opvoeden van kinderen brengt de nodige uitdagingen en obstakels met zich mee. Vooral als er lastige situaties ontstaan zoals bij een scheiding, het overlijden van een gezinslid of als uw kind zich moeilijk kan aanpassen op school. Merkt u dat het gedrag van uw kind verandert en lukt het u steeds minder goed om contact te maken? Dan kan Praktijk Bimbi u de ondersteuning bieden die u nodig heeft. Wij zijn uw gezinshulp in Den Haag. Ook kunt u bij ons terecht voor gerichte kindertherapie in Den Haag en in de rest van Zuid-Holland.

Meer over Praktijk Bimbi

Wat bij ons voorop staat is individualiteit. Doordat ieder persoon anders in elkaar zit is er ook iedere keer weer een andere aanpak nodig om zo het beste resultaat te bereiken. Die aanpak bij ons is op maat en bijzonder gericht op de persoon. Wij zullen bij een eerste afspraak samen met u kijken naar de meest geschikte aanpak. Hierbij behoort het eveneens tot de mogelijkheden dat wij bij u en uw gezin thuis langskomen voor een gesprek, therapie of een andere vorm van ondersteuning. Op die manier kunnen wij een goed beeld krijgen van de leefomgeving van uw kind. Bent u benieuwd wat wij u zoal te bieden hebben? Kijkt u dan gerust naar de omschrijving van onze diensten.

Wij zijn ervan overtuigd dat lichaam en geest sterk met elkaar verbonden zijn en dat zowel de mentale, fysieke en emotionele elementen betrokken dienen te worden bij de therapie. De basis van onze werkwijze ligt bij vijf essentiële, natuurgerichte principes die in continu contact staan met elkaar waarbij op ieder moment een optimale balans nagestreefd dient te worden. Deze vijf elementen zijn:

  • Energie
  • Prikkeloverdracht
  • Drainage
  • Voeding
  • Psyche

Contact met Bimbi

Bent u benieuwd wat wij voor u en uw kind kunnen betekenen en wilt u graag meer weten over onze praktijk, onze manier van werken, de tarieven en meer? Dan kunt u altijd op onze website terecht. Ook kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier op de site. Wij zijn ook telefonisch bereikbaar via +316 233 29 556 of via de mail: info@bimbiondersteuning.nl.

https://www.bimbiondersteuning.nl/