Gin Tonic en Cholera
Image default
Bedrijven

Een kantoor in Velp en omstreken

Heb jij net een nieuw bedrijf gestart? Of heb jij een mkb bedrijf in de buurt van Velp en heb je nog geen juist kantoorpand kunnen vinden? Zoek dan niet verder want Franklin Business Center biedt de perfecte mogelijkheid voor ieder middel-klein bedrijf dat opzoek is naar een betaalbare kantoorruimte! De ruimten zijn ideaal voor een gering aantal werknemers en de kosten liggen erg laag. De ruimten zijn goed van kwaliteit en de service die verleend wordt is ook van zeer hoge kwaliteit. Maar wat krijg je in je kantoor? En wat wordt er nog meer aangeboden in het pand? Lees hieronder waarom de ruimten van Franklin goed zijn voor jou!

De faciliteiten van het kantoorpand

Het pand biedt verschillende mogelijkheden aan die erg handig zijn voor ieder bedrijf. Zo zijn er twee gemeenschappelijke keukens waar iedereen zijn of haar spullen kan bewaren. Hier kan je rustig je kopje koffie- of thee zetten en je spullen achterlaten in een vaatwasser. Daarnaast zijn er ook twee santairs aanwezig voor beide mannen en vrouwen. De keuken en toiletten worden altijd goed onderhouden door de schoonmaakploeg. Daarnaast is er een gemeenschappelijke vergaderruimte aanwezig waarvan iedereen op reservering gebruik mag maken. In deze vergaderruimte staat een groot LED scherm met aanwezige Chromecast om presentaties te geven of cijfers door te kijken. Aangesloten aan de vergaderruimte zit nog een keukentje waar je je klanten of potentiële klanten een kopje koffie kan aanbieden!

De kantoorruimten

De kantoorruimten worden compleet gestoffeerd opgeleverd. Er is ook een elektrische zonnewering en een goed luchtzuivering systeem aangesloten. Ook is er een intercom aanwezig om klanten en medewerkers naar binnen te laten. De kantoorruimten bezitten voor de opfleuring een aantal planten en replica’s van Herman Brood. En dit voor een zeer betaalbare prijs. Voor meer informatie over de Kantoorruimten in Velp kijk op de website van Franklin!