Gin Tonic en Cholera
Image default
Bedrijven

Marie Jo Swim – De mooiste badpakken en bikini’s!

De mooiste badpakken en bikini’s van Marie Jo Swim

Als vrouw van 45 jaar oud weet ik hoe moeilijk het kan zijn om dé perfect zittende bikini of badpak te vinden, die ook nog eens mooi voor het oog is. Vaak genoeg heb ik een ware speurtocht gehouden naar hét perfecte badpak voor mijn lichaam. De zoektocht is eindelijk voorbij, want sinds kort ben ik helemaal fan van de Marie Jo Swim collectie. Het Belgische Marie Jo Swim is verkrijgbaar in de webshop van Lotus Lingerie.

Nieuwe collectie: Marie Jo Swim 2019

De nieuwe Marie Jo Swim 2019 collectie is nu te koop bij Lotus Lingerie. De Marie Jo Swim 2019 is werkelijk prachtig geworden. Je ziet duidelijk dat de ontwerpers van Marie Jo Swim heel veel passie en liefde in de bikini’s en badpakken hebben gestoken. De 2019 swimwear collectie is gebaseerd op de diverse stijlen van de vrouw van vandaag én de vrouw van de toekomst. De bikini’s en badpakken stralen luxe uit dankzij de pasvormen, luxe materialen en subtiele details. Door de pasvormen zit de badkleding van Marie Jo net zo goed als de lingerie. Welke maat je ook hebt. Ik kan het weten!

De sale is begonnen!

Gelukkig krijgt Lotus Lingerie het hele jaar door nieuwe collecties binnen van Marie Jo Swim. Daardoor zijn er altijd wel oude Marie Jo Swim wear creaties in de Sale. Dat scheelt toch weer in de portemonnee! De badkleding van Marie Jo zijn ontworpen om vrouwen met passie te inspireren die de dagelijkse schoonheid van het leven nog mooier willen maken. De collecties zijn altijd modebewust, maar zonder ooit aan comfort in te leveren.

Lotus Lingerie op Ameland

Een groot voordeel van Lotus Lingerie is dat ze gespecialiseerd zijn in grote maten. Erg handig kan ik je vertellen. Ik vond mijn maat in eerste instantie niet in de webshop, geen probleem voor Lotus Lingerie. Ze bestelden het dezelfde dag nog voor mij, zo fijn. Lotus Lingerie heeft een fysieke winkel op het prachtige Waddeneiland Ameland. Een mooie smoes om daar een weekend heen te gaan, dacht ik zo! In de winkel pas je de Marie Jo Swim collectie met deskundig advies aan je zij.

Diverse lingerie collecties

Naast badkleding heeft Lotus Lingerie ook collecties van diverse lingeriemerken, badmodeketens en nachtkleding. Sla je slag!

https://www.lotuslingerie.nl/lingerie/marie-jo-swim.html