Gin Tonic en Cholera
Image default
Bedrijven

Internationaal transportbedrijf voor transport naar Frankrijk en Rusland

Zoekt u naar een alles in één internationaal transportbedrijf? Voor transport, spoedtransport, douane en opslag? Sintrex helpt u graag. Wij verzorgen transport Frankrijk, transport Rusland en transport Litouwen.

Transport naar Rusland

Bent u al een tijdje op zoek naar een professioneel en betrouwbaar internationaal transportbedrijf van Nederland naar Rusland of andersom? Zoek niet verder, Sintrex staat tot uw dienst. Sintrex vervoert ladingen van en naar Rusland en regelt de import en export. Daarnaast hebben we ook nog eens een beveiligde opslag in Rusland waar we uw lading veilig voor u opslaan. Daarnaast regelen wij ook douane gerelateerde zaken voor u. Wij kunnen ook de lading voor u opslaan in een veilige en betrouwbare opslag. U geniet bij ons dus van drie faciliteiten onder één dak.

Transport naar Frankrijk

Ook als u uw transport naar Frankrijk wilt uitbesteden kan dat bij Sintrex. Wij zijn een ervaren en betrouwbaar transportbedrijf dat nauwkeurig te werk gaat en altijd persoonlijke dienstverlening aanbiedt. In het huidige transporttijdperk moet alles snel, sneller en snelst geleverd zijn. Sintrex begrijpt dat sommige transporten niet kunnen wachten voor na het weekend. Daarom hebben wij sinds kort een eigen koeriersbedrijf: ABC Koerier. De koerier is binnen 20 minuten bij uw onderneming om het spoedtransport over te brengen naar de desbetreffende locatie. Hij rijdt zonder overlading of tussenstops door naar de gewenste bestemming.

De diensten van Sintrex

Kenmerken van onze dienstverlening zijn:

 • Wereldwijde transporten
 • Specialisatie voor de landen Duitsland, Frankrijk en Rusland
 • Luchtvracht
 • Zeevracht
 • Stukgoed, deelpartijen, complete ladingen
 • Spoedtransport
 • Exceptioneel transport
 • Douane formaliteiten
 • Transportverzekeringen
 • Vergunningen
 • Goederen opslag (ook tijdelijk)

Over Sintrex

Sinds onze oprichting in 1989 hebben wij een uitstekende naam opgebouwd in de wereld van transport en logistiek. Wij verzorgen als centrale schakel tussen diverse bedrijfstakken de overkoepelende aansturing op de gebieden douane, regulier transport en spoedtransport en goederenopslag. Wij zijn een klein bedrijf, maar daarom bieden wij persoonlijke dienstverlening. De medewerkers die we in dienst hebben zijn nauwkeurig en betrouwbaar, flexibel en creatief. Zo willen we u een optimale dienstverlening garanderen.

Jouw internationaal transportbedrijf

Bent u geïnteresseerd geworden? Vraag dan een transport aan via ons aanvraagformulier. U kunt ook een offerte aanvragen. Heeft u vragen of wilt u graag meer informatie? Wij helpen u graag verder. U kunt ons bereiken via ons mailadres transport@sintrex.nl. Of neem telefonisch contact op via +31 (0)541-552011.

https://www.sintrex.nl/