Gin Tonic en Cholera
Image default
Bedrijven

Paardenstal kopen bij Prubo

Ik heb van jongs af aan altijd al paarden gehad. Toen ik op mezelf ging wonen had ik geen geld voor de onderhoud van een paard, maar nadat ik een fulltime job kreeg wel. Nu was het dan eindelijk tijd voor die stap: ik heb een paard gekocht. Ik huur een weiland van iemand uit het dorp, maar daar staat geen paardenstal op. In Google zocht ik naar een professioneel bedrijf waar ik een paardenstal kon kopen. Waar mijn zoektocht eindigde? Bij Prubo paardenstallen! Vandaag deel ik mijn ervaringen met dit bedrijf met u en vertel ik meer over de paardenstallen van dit deskundige bedrijf. Een paardenstal kopen doet u hier!

Paardenstal te koop

Bij Prubo paardenstallen stond een paardenstal te koop waar ik al tijden naar op zoek was. Het moest immers een kwalititatieve paardenstal zijn, want ik wil dat mijn paard ten alle tijde kan genieten van de stal. U kunt kiezen uit verschillende soorten paardenstallen voor buiten, maar ik heb gekozen voor een wat kleiner formaat. Ik heb immers maar één paard. Daarnaast staat hij bijna altijd buiten! Alle paardenstallen zijn onderhoudsvrij, brandwerend en schopvrij. Mijn vriendje staat te allen tijde veilig in zijn paardenstal. U wilt immers geen risico nemen met uw paard.

Paardenstallen voor buiten

De prijzen van de paardenstallen voor buiten variëren enorm en zijn afhankelijk van de paardenstal die u uitzoekt. Hoe groter de paardenstal, hoe duurder het natuurlijk wordt. Daarnaast spelen de afwerking en materialen ook een grote rol bij het bepalen van de prijs. Misschien wilt u wel een gewone buitenbox, of heeft u een voorkeur voor een buitenbox met een looppad voor uw paard. De medewerkers van Prubo paardenstallen hebben de paardenstal compleet voor me in elkaar gezet. Hier had ik geen omkijken meer naar. Dat was heel fijn. Kies voor Prubo paardenstallen en zij gaan een paardenstal bouwen voor u! Daarnaast geniet u van nog meer voordelen:

  • Specialist in paardenstallen sinds 1975
  • Onderhoudsvrij, schopvrij en brandwerend
  • Duurzame bouw
  • Diervriendelijke inrichting
  • Perfecte afwerking
  • Als enige in Nederland gladde betonnen wanden!
https://www.prubo.nl/