Gin Tonic en Cholera
Image default
Gezondheid

Moderne catering gaat verder dan alleen een buffet

Het gemak van de catering

Bij Welling Catering in Duiven hebben ze een breed assortiment van catering. Omdat steeds vaker particulieren en bedrijven bij een feestje hun catering laten organiseren is het ook nog eens goedkoper dan wanneer je zelf alle boodschappen in huis haalt. Bovendien is de catering bij Welling vers en is er een breed assortiment aan gerechten te bestellen. Het gemakt van de catering is bovendien dat u nooit iets zelf hoeft te regelen de cateraar zal alles bij u aan huis bezorgen en de volgende dag weer komen ophalen. Ideaal dus voor die mensen die verder geen omkijken willen hebben aan hun feest in of om het huis.

 

Het aanbod van de catering

Tegenwoordig is de catering veel uitgebreider geworden dan vroeger. Kijk maar eens op de website van Welling Catering en je ziet al direct dat er ontzettend veel mogelijkheden zijn. Wilt u een uitgebreid buffet of een barbecue, een walking diner met hapjes en amuses of een brunch of lunch bij u thuis organiseren? Het kan allemaal door gebruik te maken van deze moderne vorm van catering. Maar ook voor de verhuur van materialen en producten is de catering moderner geworden. Wilt u bijvoorbeeld een huwelijksaanzoek doen in een luchtballon met een knallende fles champagne of een rode loper voor uw huis voor uw huwelijks jubileum alles is via de verhuur van de catering te regelen.

 

Catering voor bedrijven

Als bedrijf hoeft u tegenwoordig ook uw zakenlunch of diner niet meer zelfstandig te regelen. U kunt gerust vertrouwen op de professionele catering van Welling waarbij u voor een werkoverleg of vergadering uw lunch of diner geserveerd krijgt. Zonder omkijken natuurlijk want alles wordt voor u verzorgd. Heeft u een klanten dag of een seminar met veel gasten ook dan is juist de catering uitbesteden ideaal. Wat te denken van overwerken of bedrijfspresentaties intern. Een heerlijke maaltijd voor de gasten mag natuurlijk niet ontbreken en kan eenvoudig worden geregeld.

https://www.wellingcatering.nl