Gin Tonic en Cholera
Image default
Dienstverlening

Drie gasthuizen groep

Goede zorg omvat niet alleen het lichamelijk aspect, er wordt ook gedacht aan psychosociaal welbevinden van zorgbehoevenden. Het psychosociaal welbevinden van mensen wordt grotendeels bepaald door de manier waarop ze omgaan met hun gevoelens. Bij kwetsbare mensen bestaat er een verhoogt risico dat negatieve gevoelens, zoals angst of verdriet, vaker en intenser voorkomen. Daarom is het belangrijk dat kwetsbare mensen niet alleen ondersteund worden in hun dagelijkse activiteiten, zoals zichzelf wassen en voeden, maar ook in sociale aspecten. Daarbij moet je denken aan het voeren van een gesprek of het betrekken bij groepsactiviteiten.

 

De voordelen van werken bij Drie gasthuizen groep

Zorg voor kwetsbare individuen is van het grootste belang in iedere samenleving. Daarom is er ook een enorme vraag naar goede verplegers. De vraag naar verplegers is urgenter dan de vraag naar aanpakkers in de horeca of supermarkten. Een baan als verpleger bij Drie gasthuizen groep wordt daarom ook beter beloond. Verder heb je het voordeel dat je als verpleger zelfstandig leert werken. Er wordt daarom ook van je verwacht dat je verantwoording kan afleggen over de kwaliteit van je werk. Dit is een vaardigheid die in de toekomst goed van pas kan komen. Werkgevers hechten hier namelijk veel waarde aan. Door te werken bij Drie gasthuizen groep kom je in een grote organisatie met 1.200 deskundige medewerkers terecht. Deze organisatie biedt daarom veel ontwikkelingsmogelijkheden.

 

Extra service ontvangen van mensen die werken bij Drie gasthuizen groep

De diensten van Drie gasthuizen groep omvatten meer dan alleen verpleging. Er worden namelijk ook klusdiensten aangeboden. Voor particulieren die hulp nodig hebben met klusjes in hun huis kan online een offerte aangevraagd worden. Verder is het mogelijk om kleding en beddengoed te laten wassen en wordt er een schoonmaakservice aangeboden. Het is dus mogelijk om in verschillende rollen te werken bij Drie gast huizen groep. Dankzij dit brede aanbod kunnen zorgbehoevenden gebruik maken van een centraal aanspreekpunt voor alle zorgvragen en wensen.