Gin Tonic en Cholera
Image default
Dienstverlening

WAAROM STEENHOUWERIJ DRENTHE?

U wilt graag een mooi steenwerk op maat met een mooi motief laten vervaardigen, nauw bij de mooiste steenhouwerij Drenthe vindt u wat u nodig heeft. Wij zijn HET bedrijf binnen Drenthe die zich specialiseert in het vervaardigen van steenwerken op maat en naar eigen wens van de cliënt. Steenhouwerij Drenthe heeft met zijn jarenlange expertise en vakkundig personeel alles in huis om u van dienst te zijn. We bewerken elk type steenslag, en maken die graag op maat voor u met de nodige bewerkingen en inclusief graveren indien het bestemd is voor een geliefde die u recentelijk ten grave heeft gedragen. In uw blijde maar ook in uw droevige momenten is steenhouwerij Drenthe een steunpilaar voor u en de uwen.

WAT KAN IK LATEN VERVAARDIGEN BIJ STEENHOUWERIJ DRENTHE?

Nauw u hoort het al aan de naam, steenhouwerij, wij doen alles en letterlijk alles dat met steenslag te maken heeft. Wij gebruiken lokaal steenslag maar ook importeren wij de hoogst waardige kwaliteit aan steenslag bekend in de wereld. Wij streven ernaar om niet alleen de beste te zijn in Drenthe maar in heel Nederland. We zijn gedreven, gemotiveerd, klantvriendelijk en professioneel wanneer het gaat om het samen met u vervaardigen van hetgeen u zo graag wilt hebben.

HOE PLAATS IK EEN BESTELLING? 

Bij steenhouwerij Drenthe gaan wij voor efficiëntie en kwaliteit. Daarom is het het best dat u al reeds doorbladerd op onze website of onze pagina op Facebook bezoek en een idee krijgt wat u precies zou willen hebben. Met onze eenvoudige stappenplan op onze website heeft u binnen 10 minuten u eindproduct die u terstond kunt bestellen online of kunt meenemen naar de winkel voor verdere afhandeling indien u vragen zou hebben. En natuurlijk mag u ook binnenstappen bij  ons en helpen wij van steenhouwerij Drenthe u met heel veel plezier en enthousiasme om de wens die u graag in vervulling ziet gaan te bewerkstelligen.