Gin Tonic en Cholera
Image default
Dienstverlening

Waarom kies ik voor een elektricien?

Elektricien Nieuwegein, is een elektricien die jou kan helpen om jouw problemen op te lossen. Dit kan een klein probleempje zijn, zoals bijvoorbeeld een paar extra wandcontactdozen aansluiten of van een enkele wandcontactdoos een dubbele wandcontactdoos maken. In zo’n situatie heeft de komst van een elektricien geen haast, maar is het wel fijn dat het goed gebeurd door een expert. Een absolute noodsituatie is dat jij eindelijk de sleutel gekregen van je nieuwe huis hebt gekregen en dat je en hebt alles van je oude woning al hebt opgezegd, omdat de woning kant en klaar opgeleverd zou worden en jij er zelf niks meer aan hoefde te doen. Echter is nu het geval dat de elektriciteitsdraden kriskras door de woning hangen en dat dit absoluut niet veilig is. Om toch zo veilig mogelijk in je huis te kunnen wonen schakel je de hulp in van een elektricien. 

Zelf doen of laten doen? 

Misschien heb je in vriendenkring of bij je nieuwe buren een paar handige mensen die jou met alle liefde helpen om je elektriciteit probleem op te lossen. Dit is heel lief aangeboden, maar vergeet niet dat met stroom werken geen kinderspel is. Een expert heeft hier jaren voor gestudeerd en als jij je nieuwe buren, die jij nog niet zo goed kent, het werk laat doen, en er gaat per ongeluk wat mis, dan kan je nieuwe buurman in een klap overleden zijn. Dit wil je denk ik niet op je geweten hebben… 

De gevolgen voor de toekomst

Ook is het zo dat als er een aansluiting net niet goed gemaakt is, of er wordt een kleine andere fout gemaakt bij het aansluiten van elektriciteit, dan kan dit grote gevolgen hebben voor later. Zo kan er kortsluiting ontstaan waardoor je apparaten kapot gaan of nog erger, het kan een grote woningbrand veroorzaken.