Gin Tonic en Cholera
Image default
Dienstverlening

De diensten van Ben elektricien

Ben Elektricien is een organisatie met een netwerk van ervaren elektriciens. Zij staan klaar om iedereen met een probleem op het gebied van elektriciteit te verhelpen. Als je gaat verhuizen kan Ben Elektricien langskomen om de elektrische installaties in je nieuwe woning te controleren. Als er een probleem is kan de monteur dat meteen verhelpen. Ben Elektricien is ook in te schakelen als er een nieuwe installatie met worden aangelegd of als een bestaande installatie moet worden vervangen. Het is niet verstandig om dergelijke klussen zelf uit te voeren. Dat moet je overlaten aan een gecertificeerde elektromonteur.

Elektrische installaties aanleggen

Ben Elektricien kan worden ingehuurd voor het aanleggen van een elektrische installatie. Veel doe-het-zelvers denken dat ze zelf een nieuwe stroomvoorziening kunnen aanleggen in hun woning. Zonder daar erg in te hebben houden overtreden ze de voorschriften voor dergelijke installaties. Als er later door kortsluiting brand of andere schade ontstaat zal de verzekering die niet dekken. Schakel dus een monteur van Ben Elektricien in om installaties aan te leggen. Ben Elektricien beschikt ook over de vakkennis om reparaties en aanpassingen aan een meterkast uit te voeren. Je weet dan zeker dat de installatie goed werkt en veilig is.

Hulp bij een elektrische storing

Een elektrische storing is erg vervelend, want je hele huishouden raakt in de war. Als een storing lang duurt bederven de producten in de koelkast en de diepvriezer. De elektronica die niet op batterijen werkt zal het niet meer doen, dus de kans is groot dat je door van elektrische storing ernstige overlast ondervindt. Gelukkig kun je Ben Elektriciteit 24/7 te hulp roepen. De monteurs staan ook in het weekeinde en op feestdagen voor je klaar. Bel Ben Elektricien op +31 85 019 7519, dan is de monteur snel bij je aanwezig.