Gin Tonic en Cholera
Image default
Dienstverlening

Zo werkt Instabox

Instabox is iets wat best nieuw i. Het bestaat al enige tijd alleen merk je dat steeds meer bedrijven hier gebruik van maken. Het is een hele handige manier om je pakketten te retourneren. Je hebt overal van die punten waar jij het kan inleveren. Toch komen ook hier wel eens problemen voor. Zijn ze dan makkelijk te bereiken?

Heeft Instabox een klantenservice?

Je zou denken elk bedrijf heeft een klantenservice. Vooral een bedrijf die jij toevertrouwd met jouw pakketje. Je betaalt ook voor de levering ervan in de zin van de service die zij jou geven door je pakketje af te geven op de plek waar hij moet. Alleen helaas zijn zij net als vele andere bedrijven meer gefocust op andere manieren van klantenservice.

Klantenservice is een breed begrip en kan op diverse manieren ingevuld worden. De voorkeur van de meesten gaat dan toch uit naar telefonisch contact waarbij je echt met een medewerker praat. Hierdoor kom je meestal en sneller en ook vaker tot een oplossing. Doe je het op een andere manier door bijvoorbeeld een email te schrijven dan wordt het vaker een langere weg om tot een oplossing te komen.

Vragen over je pakketje wil je kunnen stellen. Je geeft het uit handen en op dat moment kun jij niets meer inbrengen hierover. Op de website hebben ze algemene dingen staan zoals de tijd waarin iets bezorgd wordt meestal of retour gebracht. Dit kan wel eens fout gaan en dan wil jij natuurlijk wel weten wat er aan de hand is en hoe zij dit gaan oplossen. Ook voor algemene vragen zou je contact op kunnen nemen. Er is namelijk niet altijd gedacht aan alle soorten vragen die gesteld zouden kunnen worden door klanten. Op zoek naar het Instabox telefoonnummer? Dit is de snelste weg.

Wie zijn wij en wat doen wij?

Wij zien wat bedrijven doen als het gaat om de klantenservice. Ze hebben het wel en ook een telefonische alleen ze zorgen dat het nummer niet heel makkelijk vindbaar is waardoor jij naar andere manieren gaat zoeken. Hierdoor hoeven zij minder mensen in dienst te nemen om deze functie te vervullen. Wij hebben daarom de telefoonnummers van vele bedrijven en zijn er dan ook voor om jou te helpen.

Doordat wij de nummers wel hebben hoef je ons alleen maar te bellen en aan te geven met wie jij in contact wilt komen. Wij zullen je vervolgens door verbinden met ze zodat jij geholpen kunt worden op jouw persoonlijke situatie door een persoon zelf en dus geen robot. Wil je meer weten over wat wij doen voor jou en wat ons doel hierbij is? Bekijk meer informatie over het bedrijf KSD.

https://klantenservicedirect.nl/