Gin Tonic en Cholera
Image default
Dienstverlening

De prijs van een photobooth huren

Heb je binnenkort een groot evenement? Dan is een photobooth erg leuk om in te huren! In deze booth kunnen mensen foto’s laten maken zodat ze altijd een herinnering van het feest zullen hebben. De foto’s worden uitgeprint en kunnen meegenomen worden naar huis. Veel mensen bewaren deze foto’s en hangen ze op of zetten ze in een lijst. Iedereen kan genieten van een photobooth. Dat maakt het een perfecte attractie om in te huren bij je event of feest. Of het nou een bruiloft, een gala of een jubileumfeest is. 

Photobooth huren: welke booths kan je huren?

Er zijn verschillende photo booths te vinden bij het bedrijf Lach je Lens. Voor elk evenement is er wel een gepaste photobooth, elk met eigen kenmerken. Een voorbeeld hiervan is een Backdrop photobooth met creatieve decorstukken, attributen en een achtergrond. Dit is perfect voor een themafeestje. Het concept van de achtergrond is altijd uniek en zorgt voor de leukste foto’s. Deze foto booth zorgt gegarandeerd altijd voor een rij. De foto’s kunnen direct geprint worden maar ook gebruikt worden om e-mails te verzamelen van potentiële klanten op je event. 

De connect photobooth is subtiel maar kan alles. Combineer het apparaat met een achterwand of zet hem ergens anders neer. De connect photobooth past in een kleine ruimte en is daarom ideaal voor elk feest of event. Met een camera van hoge kwaliteit worden scherpe foto’s gegarandeerd met prachtige studiobelichting. De photobooth wordt geleverd met een achterwand die je zelf kan kiezen of custom kan maken. Het strakke witte design kan omgetoverd worden naar een custom design naar jouw wens. 

Natuurlijk biedt Lach je Lens ook de originele photobooth aan. Dit kleine hokje heeft een gordijn als deur en is een kleine ruimte ingericht met een camera, een scherm en een printer. De camera van hoge kwaliteit zorgt ervoor dat de foto’s altijd er zo goed mogelijk uitzien. De foto’s worden vervolgens direct aan de zijkant geprint en kunnen meegenomen worden. Bij de machine krijg je ook een kist met allemaal verschillende attributen die gebruikt kunnen worden om de leukste foto’s te maken!

Vraag een offerte aan!

Wil je een photobooth huren, dan kan je kiezen voor het all-in pakket aangeboden door Lach je Lens. In dit pakket zit de op- en afbouw van de booth, een verkleedkist met outfits en props, een gepersonaliseerde print van de foto’s, een medewerker die klaar staat om te helpen en een online privé fotogalerij. Bij dit pakket staat de photobooth 4 uur lang op de plek met onbeperkte foto’s, printpapier en mogelijkheden! Deze foto machines zorgen ervoor dat je bij elk soort feest een onvergetelijke herinnering creëert. Lees hier meer over het bedrijf Lach je Lens.