Gin Tonic en Cholera
Image default
Beauty en verzorging

Wimperextensions

 

Wimperextensions

Neem wimperextensions voor een prachtige uitstraling!

Vind jij volle natuurlijke lange wimpers ook zo mooi?

Zou jij gewoon elke dag wakker willen worden met mooie wimpers, waaraan je helemaal niks meer hoeft te doen? Wimperextensions laten zetten is dan een goede oplossing. Bij Wimperextensions Zutphen krijg je in een oogopslag de mooiste wimpers. Ben je benieuwd naar wat dit voor jou kan betekenen? Lees dan gauw verder! Natuurlijke wimpers snel laten groeien? Het beste wimperserum kun je hier bestellen.

Wimpers One by One

Bij de Wimpers One by One techniek, wordt op en tussen iedere natuurlijke wimper één wimperhaartje geplakt met speciale lijm, zodat je de meest natuurlijke look kunt krijgen. Er wordt gekeken naar jouw oogvorm en natuurlijke wimpergroei, zodat er wimperextensions worden uitgekozen die het beste bij jou staat. Er is een ruime keuze in verschillende soorten wimperhaartjes die in lengte en krul variëren, dus er is altijd iets wat bij jou past! Afhankelijk van jouw haargroeicyclus en hoe snel je eigen wimpers eruit vallen, blijven de One by One wimpers gemiddeld 6 weken zitten. Wimperextensions laten zetten is precisiewerk en het plaatsen van een nieuwe set duurt ongeveer 1,5 uur, dus houdt hier rekening mee. 

2D t/m 6D Russian Volume

Ben je op zoek naar een meer glamoureuze look en wil je extra volle en zwarte wimpers? Kies dan voor de Russian Volume. Anders dan de One by One techniek, bestaat 1 wimperextension niet uit 1 wimperhaartje, maar bestaat 1 wimperextension uit 2 tot en met 6 wimperhaartjes bij de Russian Volume techniek. Ideaal dus wanneer je van jezelf niet zoveel wimpers hebt. One by One is dus geschikt voor een natuurlijke look en Russian Volume geeft meer spectaculaire zwarte volle wimpers. Het is misschien even wennen, maar Russian Volume wimpers zijn zacht, licht, flexibel, comfortabel dus ze zullen niet als een last aanvoelen op je eigen wimpers! 

Wimperextensions Refill

Voor zowel de One by One als de Russian Volume kun je bij Wimperextensions Zutphen terecht voor refills. Hierdoor blijven je wimpers er netjes en verzorgd uitzien. Het bijvullen en bijwerken van One by One wimpers duurt ongeveer een uurtje, afhankelijk van hoeveel er precies bijgevuld moet worden. Bij Russian Volume hangt het ook af van hoeveel er bijgewerkt moet worden, maar kun je ook meestal rekenen op een uurtje. Je kunt voor vragen altijd vrijblijvend informeren bij Wimperextensions Apeldoorn!

 

https://droomwimpers.nl