Gin Tonic en Cholera
Image default
Beauty en verzorging

Redenen om vandaag nog je haar te kleuren met Crazy Color

Vraag je je af of je de natuurlijke kleur van je haar moet veranderen? Hier zijn zeven dwingende redenen om het nu te doen met behulp van Crazy Color.

Voel je jong

Leeftijd, zegt men, is een gemoedstoestand. Daarom moet je je niet verzoenen met de fysieke manifestaties van het ouder worden die in dissonantie komen met jeugdige energie. Door je grizzled haren te verven, zul je in staat zijn om het tikken van de interne klok die je voortdurend herinnert aan het ouder worden te dempen en om volledig te genieten van het hier en nu.

Je hebt een complete verandering nodig

Een pijnlijke scheiding, professionele ondergang, stagnatie en zelfs achteruitgang in persoonlijke ontwikkeling – na zulke ongemakkelijke tijden moet iedereen de band met het verleden verbreken om verder te kunnen. Een kleine stap, zoals verven, brengt een hele cascade van positieve veranderingen op gang die een nieuwe, veel gelukkigere realiteit creëren.

Je haar heeft niet genoeg volume

Of het nu permanent of semi-permanent is, alle haarverven hebben de mogelijkheid om meer volume te creëren. De permanente kleurstoffen maken het haar dikker door het van binnenuit te penetreren en het poreuzer te maken, terwijl de semi-permanente kleurstoffen dichtheid toevoegen door een extra laag rond de haarschubben te vormen. Verven in verschillende tinten zorgen daarentegen met hun 3D-effect voor zelfs een dubbel volume.

Uniformiteit deprimeert

Er is nauwelijks een betere manier om kleur te brengen in je eentonige leven dan je haar te verven. In tegenstelling tot kleurrijke kleren die ook voor sfeer zorgen, maar geen integraal deel van je zijn, verandert een frisse haarkleur zelfs de manier waarop je jezelf ziet, en dus het prisma waardoor je naar je routinematige taken kijkt.

De zomer heeft zijn stempel op je haar gedrukt

Mooie herinneringen en een bronzen teint behoren zeker tot de dingen die je wilt onthouden van de voorbije zomer. Maar meestal krijg je ook te veel “zon in het haar”, en in zo’n geval is de kleurstof de enige manier om je haar zijn uniforme kleur, glans en zachtheid terug te geven.

Je vraagt je af wat als…

Als je een sterk verlangen hebt om je haar te verven, doe het dan gewoon! Wat zou je kunnen verliezen behalve je aarzelingen? Zelfs als je niet de beste kleurkeuze maakt, is de “fout” altijd te herstellen. Maar als je op het mentale kruispunt blijft staan, zullen verlangen en aarzeling nooit verdwijnen en energie verspillen die nodig is voor veel belangrijkere levensbeslissingen. Durf gewoon anders te zijn!

Je wilt al heel lang je haar verven. Je hebt net niet één maar 7 redenen ontdekt om het te doen. En hier is het middel waarmee je veel meer kunt bereiken dan een verzadigde en blijvende kleur – de haarverven. Probeer ook eens de haarproducten van Scurl.

https://123hair.nl/nl/