Gin Tonic en Cholera
Image default
Beauty en verzorging

Waarom loveli deo zo lovely is

Er zijn al zoveel deo’s

Er zijn heel veel soorten deodorant op de markt. Helaas zijn de meeste deo’s helemaal niet zo fris. Misschien de geur wel, maar de ingrediënten niet. Wat je op je huid gebruikt, dat komt ook in je lichaam terecht. Daarover wordt steeds meer bekend. Het is dus heel belangrijk om ook op je lichaam iets goeds te gebruiken. Je wilt geen rommel, zoals bijvoorbeeld aluminium, op je lichaam gebruiken en al helemaal niet onder je oksels. Loveli deo is wel fris. Fresh cotton fris zou je kunnen zeggen, dat is de geur die deze deo heeft meegekregen, als fris gewassen katoen. Hier kun je meer lezen over deze heerlijke deodorant, verkrijgbaar bij Cotton Spa.

 

Visie

Loveli deodorant is ontwikkeld door Linda. Toen bij haar moeder borstkanker werd geconstateerd en ze gewaarschuwd werd voor aluminium. Het bleek dat de meeste deodorants aluminium bevatten, dat wil je niet onder je oksels smeren of spuiten. Dat zouden we allemaal moeten weten. Linda liet het er niet bij zitten en ging aan de slag om een echt goed alternatief te maken. Niet alleen zonder aluminium, maar met de beste ingrediënten. Gewoon eenvoudig. 100% troepvrij en ook 100% natuurlijk, maar wel met een fantastische werking. Ga de loveli deo kopen en ervaar hoe heerlijk fris je oksels voelen en ruiken.

 

Wat zit er dan wel in?

De loveli deodorant is gemaakt zonder aluminium, maar is samengesteld op basis van kokosolie en natriumbicarbonaat. Deze ingrediënten zijn helemaal natuurlijk. Verder zijn er nog andere natuurlijke stoffen toegevoegd die je huid verzorgen en een zweetgeur voorkomen. Ook is een natuurlijk parfum toegevoegd, namelijk Fresh Cotton. Deze geur ruikt naar fris gewassen katoen. De vorm van deze deodorant is een stick. Dus lekker smeren en geen drijfgassen. De deo is zuinig in gebruik, een dun laagje is genoeg. Je gebruikt sneller teveel dan te weinig.

 

Hier hebben we meer van nodig.

Niet van de Loveli deodorant, want die kun je heel zuinig gebruiken. Je kunt met de kleine stick van 30 ml. zeker zes weken vooruit en met de grote van 75 ml. zelfs wel drie maanden. Wel hebben we meer nodig van dit soort ideeën. Schone producten die goed zijn voor je huid. En gelukkig heeft Linda naast de deodorant nog veel meer producten ontwikkeld, zoals de facewash en de lipbalm bijvoorbeeld. Kijk hier verder als je de loveli deo kopen wil, of de andere producten wil zien.https://www.cottonspa.nl/collections/loveli