Gin Tonic en Cholera
Image default
Eten en drinken

Shortribs kopen doe je bij het vleesatelier

De sparerib is super bekend bij de vleesliefhebber om heerlijk op de barbecue te doen. Maar nu is er een nieuwkomer die steeds vaker wordt ontdekt door de barbecuefanaten, namelijk de shortrib. Dit stukje vlees is bijzonder smaakvol en zacht. Hij is perfect als een nieuwe toevoeging voor het barbecue feestje of voor een heerlijk etentje met vrienden. Wil jij graag de shortrib proberen? Dan moet je echt naar de webshop van het vleesatelier LeJean gaan. In het ruime assortiment van vlees met een goede kwaliteit vind je ook de shortrib. Het handige aan de webshop is dat de shortrib gewoon bij jou thuis wordt bezorgd. Dat klinkt toch heerlijk?

Shortribs met een goede kwaliteit bij het vleesatelier

Voor veel mensen is het super belangrijk om te weten dat de dieren een goed leven hebben gehad bij het kopen van vlees. Dat is natuurlijk ook erg belangrijk voor de inkopers. Daarom gaan zijn persoonlijk opzoek bij de boerderijen. Zo weten de inkopers van het vleesatelier zeker dat de varkens, kippen of krokodillen goed worden behandeld. Het vlees is eerlijk en dat proef je. Nu vraagt je je wellicht af: krokodillen? Het vleesatelier is van alle markten thuis en biedt daarom ook exotisch vlees aan en halal vlees. Tussen de acht categorieën vind je natuurlijk ook de shortrib, die je echt moet proberen!

Het bereiden van de shortrib

De shortrib is nog niet zo bekend als de sparerib dus voor sommige is het wellicht handig om te weten hoe je dit stuk vlees gaat bereiden. In de webshop van het vleesatelier kun jij kiezen tussen de shortrib uit Zuid-Australië genaamd de Black Angus shortrib of de Ierse shortrib. Bij het bereiden van de shortrib is het aan te raden om het vet te behouden. De shortribs van het vleesatelier hebben altijd veel vet maar dat maakt juist nou die heerlijke smaak. Met een lekker kruidenrub breng je de shortrib helemaal op smaak en creëer jij een prachtig stukje vlees. De shortrib werkt perfect op de barbecue maar houd wel rekening met een bereidingstijd van ongeveer een uur.

De shortrib laten bezorgen of afhalen bij het vleesatelier

Het is natuurlijk super fijn dat jij de shortrib gewoon bij jou thuis kan laten bezorgen. Als je dan besluit om meteen wat meer vlees aan te schaffen, van boven de 50 euro, dan krijg jij de verzendkosten gratis. Wil jij liever eerst de shortrib in het echt bewonderen voordat je het koopt? Dan kun je terecht bij het vleesatelier op Veenpoldersweg 22 in Leidschendam.