Gin Tonic en Cholera
Image default
Beauty en verzorging

Parfum kopen bij Eau de Parfum

Bent u op zoek naar bijzondere en exclusieve parfums, gemaakt van natuurlijke ingrediënten? Ruikt u ook graag lekker als u een avondje op stap gaat? Of wilt u elke dag gewoon fris en fruitig op uw werk kunnen verschijnen? Vergroot uw aantrekkingskracht met de parfums van Eau de Parfum! Met geurtjes van luxe parfum merken als Zarko Perfume, Sabe Masson en Bois 1920 zijn de mensen niet meer uit uw buurt weg te slaan. In onze webshop heeft u de keuze uit een uitgebreid assortiment in verschillende luxe parfum merken. Gaat u voor een zoete geur op basis van een bloemenextract? Of misschien iets dat wat frisser is, of juist heel intens? Kies de parfum die het beste bij u past. Voor advies kunt u contact met ons opnemen.

Bekijk gerust eens het grote aanbod in onze webshop. Voor advies kunt u vrijblijvend bellen naar 06 445 453 20 of contact opnemen via het contactformulier. Probeer ook eens onze sample service, waarbij u 5 samples van parfums kunt uitproberen.

Zarko Perfume, Sabe Masson, Bois 1920 en meer

Bij Eau de Parfum bent u aan het juiste adres voor bijzondere en exclusieve parfums. Wij verkopen diverse parfums van luxe merken. Bij ons geen commerciële geurtjes van synthetische ingrediënten. Al onze parfums zijn zorgvuldig geselecteerd op kwaliteit en gemaakt van hoogwaardige en natuurlijke ingrediënten. Met onze geurtjes kunt u pas echt laten zien hoe u als persoon bent.

  • Een breed aanbod aan bijzondere en exclusieve parfums
  • Wij verkopen ook hair nist, body care en minerale make up
  • Veel kennis en ervaring op het gebied van parfums
  • Deskundig en persoonlijk advies over het maken van de juiste keuze
  • Afspraken buiten winkeltijden ook mogelijk
  • Parfums uitproberen met onze sample service

Probeer ook onze sample service

Misschien bent u alleen op de markt voor een geurtje waar u al bekend mee bent. Wanneer u juist iets nieuws proberen wil is onze sample service de ideale oplossing. Zo kunt u enkele parfums naar keuze uitproberen zonder direct het hele flesje aan te hoeven schaffen. Dit voorkomt dat u verkeerde keuzes maakt, of keuzes waar u achteraf spijt van krijgt. De samplesset kan door u zelf samengesteld worden via onze webshop. In totaal kunt u 5 verschillende samples bestellen. Deze krijgt u geleverd in een sprayflesje met een inhoud van 1 ml. Bijkomend voordeel is dat u bij het bestellen van een samplesset een kortingscode ter waarde van 10 euro ontvangt voor het bestellen van een parfum.

Plaats gelijk je bestelling!

Op zoek naar een mooie parfum? Kijk eens rond in de webshop van Eau de Parfum voor ons uitgebreide aanbod aan bijzondere parfums! Wilt u een aantal flesjes uitproberen? Maak dan gebruik van onze sample service en probeer bijvoorbeeld parfum van Zarko Perfume, Sabe Masson of Bois 1920. Dé oplossing voor het vinden van dat ene perfecte geurtje! Voor advies of meer informatie over onze parfums kunt u bellen naar 06 445 453 20 of het contactformulier invullen.