Gin Tonic en Cholera
Image default
Eten en drinken

Kwalitatief goede catering bestellen in Almelo

Overheerlijke catering in Almelo bestellen? Organiseert u een evenement, een etentje thuis met vrienden of bijvoorbeeld de opening van uw nieuwe bedrijf?  Hierbij komen veel voorbereidingen kijken waardoor het begrijpelijk is dat u wat hulp kunt gebruiken. Denk bijvoorbeeld eens aan een cateringbedrijf. Deze neemt u graag de zorg uit handen door te zorgen voor kwalitatief goed eten en drinken. Maar bij welk bedrijf kan ik hiervoor terecht en waar vind ik deze? Dat zijn vast vragen nu die bij u opkomen. Cateringbedrijven vindt u door heel het land.

Uw evenement of feest geheel verzorgd

Cateringbedrijf Almelo verzorgt graag uw catering. Wij zorgen ervoor dat u tijdens en voor het evenement geen zorgen heeft over wat er te eten en drinken is en willen er zeker van zijn dat uw gasten een onvergetelijke ervaring zullen hebben. Er is van alles mogelijk. Van kleine hapjes tot uitgebreide buffetten. Van een ‘Oer Hollands’ stamppot buffet tot Italiaans. Speciaal voor u op maat samengesteld.  Niets is te gek en we denken graag met u mee. Alle spullen worden gebracht en opgehaald.

 

Hoe gaat het in zijn werk

Vanaf vijftien personen kunt u van ons aanbod gebruik maken. Uiteraard mag u de locatie waar u het evenement of feest houdt zelf bepalen.  Wanneer u een afspraak maakt met ons bespreken we allereerst samen met u wat u precies voor ogen heeft. Wilt u bijvoorbeeld gebruik maken van onze standaard lunches, diners en/of borrels of bent u op zoek naar een heel diner, een à la carte menu of kleine hapjes welke speciaal voor u samengesteld zijn? En wilt u ook dat wij voor bestek, borden en glazen zorgen? Zoals hierboven genoemd is het ook mogelijk rekening te houden met een thema zoals Italiaans.

 

Wanneer wij uw wensen duidelijk op papier hebben, bereidt onze chef-kok verschillende gerechten zodat u deze kunt proeven en beoordelen. Heeft u besloten dat wij uw cateraar worden? Leuk! Wij zien ernaar uit met u samen te werken.