Gin Tonic en Cholera
Image default
Eten en drinken

Ik zoek catering. Waar moet ik op letten?

Als u op zoek bent naar een goede cateraar dan kunt u voor een lastige klus staan. Er zijn heel veel cateraars en ook heel veel goede. Alleen welke echt perfect is voor jou evenement. Daar moet je achter zien te komen. Allereerst is het dus belangrijk om goed te inventariseren wat je wensen zijn. Houd je een klein evenement, dan zou je heel simpel catering online kunnen bestellen. Heb je echter veel wensen, dan is het waarschijnlijk verstandiger om een gedetailleerde offerte aan te vragen. Zo weet je altijd precies wat je krijgt en welke prijs je ervoor moet betalen. Bij Happie Delivery kunt u heel gemakkelijk online bestellen.

 

Buffetten zijn een ideale manier om uw gasten te verwennen een vullende avondmaaltijd.

Een buffet heeft het voordeel dat er weinig chaos is rond om het diner. De medewerkers van Happie Delivery brengen het buffet op het door u gekozen tijdstip. Zij zetten alles geheel voor u warm in rechauds. U hoeft dus helemaal niets te doen. Als de mederwerkers vertrokken zijn kunt u direct aanvallen. Wanneer u bent uitgegeten kunt u alle spullen weer terugstoppen in de meegeleverde thermoboxxen. Wij bellen u de volgende dag op om te kijken hoelaat het ú uitkomt om alles weer op te halen.

 

Borrelhapjes voor elk feest

Heeft u binnenkort iets te vieren? Dan mogen de heerlijke hapjes niet ontbreken. Soms is het natuurlijk leuk om zelf de keuken in te gaan en uw eigen ctreativiteit te laten spreken, maar soms is daar helaas geen tijd of mogelijkheid voor. Dan is het dus ideaal als als u een goede cateraar heeft gevonden die u hiermee helpt! Happie Delivery maakt samen met u de juiste combinaties zodat al uw wensen vervult zijn op uw feest!

 

BBQ Catering 

Een heerlijke BBQ organiseren doe je sowieso samen met Happie Delivery. Wilt u gebruik maken van onze vlees en vis pakketten of wilt u de full-BBQ-service? Hierbij komt er een kok mee, een bqq en alles wat u maar nodig heeft voor een succesvol feest. De kok zorgt ervoor dat alles gerechten tot in perfectie gegaard worden. Achteraf heeft u natuurlijk geen afwas! Want dat doen wij.