Gin Tonic en Cholera
Image default
Eten en drinken

Verschillende soorten kookworkshops bij de Kokkerie

Wilt u zelf de heerlijkste gerechten leren maken? Dan is het een goed idee om eens een kookworkshop in Amersfoort te volgen. Tijdens de kookworkshops leer je de lekkerste gerechten koken vanuit verschillende keukens. De lekkerste authentieke Chinese gerechten, Italiaanse pasta’s en Spaanse tapas maakt u binnen de kortste keren zelf in de keuken klaar. Een workshop kan gevolgd worden bij de Kokkerie. De workshops bij de Kokkerie worden gegeven door Carla. Al meer dan 20 jaar lang organiseert zij de leukste kookworkshops. Zelfs wanneer u een andere workshop in gedachten heeft dan wordt aangeboden kan Carla er voor zorgen dat deze toch kan worden gegeven. Een uitdaging gaat zij zeker niet uit de weg! Vanzelfsprekend gaat Carla eerst zelf aan de slag voordat ze de workshop geeft. Zo weet u zeker dat de gerechten welke u leert makken ook echt lekker zijn. 

 

Franse kookworkshop

Gek op de exquise gerechten uit de Franse keuken en zin om zelf eens aan de slag te gaan in de keuken met Franse gerechten? Dan is de Franse Kookworkshop bij De Kokkerie zeker iets wat bij u past. Frankrijk staat bekend als het meest culinaire land ter wereld en heeft dan ook een aantal gerechten welke zeker gemaakt worden bij de kookworkshop. Naast het bereiden van de gerechten krijgt u van Carla ook verschillende tips voor het koken en snijden van de verschillende ingrediënten. Na de cursus krijgt u ook al de recepten mee welke u heeft gemaakt. Hierdoor kunt u thuis uw kookkunsten laten zien aan vrienden en familie. 

Spaanse kookworkshop

Wanneer u gek bent op Spanje weet u dat er veel regionale keukens in het land zijn zoals Catalaans of Baskisch. Spanje is meer dan alleen tapas, paella en gazpacho. Tijdens de Spaanse kookworkshop kunt u dus ook andere gerechten verwachten dan de standaard Spaanse gerechten. Zo verrast u thuis iedereen met nieuwe lekkere maaltijden. Tijdens de workshop krijgt u ook informatie over de producten waarmee gekookt wordt, hoe deze het beste kunnen worden gekookt en gesneden en deelt Carla andere hulpvolle tips. Wil u wel de klassiekers leren maken dan is dat ook helemaal geen probleem. De lekkerste tapas weet Carla ook te maken en samen 

Italiaanse kookworkshop

Italië, het land van de pizza en de pasta’s. Het eten van de Italianen is vaak eenvoudig maar wel op een erg smaakvolle manier bereid. Belangrijk is dat er in de Italiaanse keuken de juiste ingrediënten worden gebruikt. Tijdens de Italiaanse kookworkshop bij de Kokkerie leert u heerlijke antipasti maken, een hoofdgerecht met lekkere Italiaanse producten en een nagerecht zoals een Tiramisu. Is er een Italiaans gerecht wat u altijd al heeft willen leren maken? Als u dit aangeeft bij Carla dan kan zij er voor zorgen dat u binnen de kortste keren dit voor uw vrienden en familie op tafel zet. 

Uit ’t verre Oosten(Authentiek Chinees)

De Aziatische keuken staat bekend om de grote variëteit in gerechten. Met lekkere versie ingrediënten, heerlijke specerijen en kruiden worden maaltijden op smaak gemaakt. In Nederland maakten we na de tweede wereldoorlog kennis met de Indische keuken. De gerechten werden echter wel aangepast naar onze Nederlandse smaak, de kruiden en specerijen werden minder aan de gerechten toegevoegd. Geregeld aten we de bahmi, nasi, saté en kroepoek. Tegenwoordig worden de kruiden en specerijen wel weer aan de gerechten toegevoegd. Naast de Indonesische keuken zijn ook andere Aziatische keukens bekend geworden in Nederland. De Japanse sushi restaurants zijn tegenwoordig overal te vinden. Het lekkerste is natuurlijk wel zelfgemaakte sushi en sashimi. Carla kan er voor zorgen dat u verschillende sushi leert bereiden. Toch meer fan van de Indische keuken? Een Indische rijsttafel met allemaal kleine gerechtjes leert zij u ook zo maken. 

De verschillende soorten kookworkshops bij de Kokkerie worden gegevens bij een deelname van 9 tot 14 personen. Zo weet u ook zeker dat u alles van Carla goed kan begrijpen en heeft zij tijd om u persoonlijke tips te geven. De workshops zijn er vanaf €67,50 per persoon. Bij de workshop krijgt u dan een bijpassende wijn, andere consumpties en de receptuur van de gerechten welke u heeft leren maken. Indien u meer vragen heeft, neem dan contact op met de Kokkerie.

https://dekokkerie.nl/