Gin Tonic en Cholera
Image default
Mode en Kleding

Kledingmerk trends van najaar 2022

De zomer is in volle gang, we kunnen heerlijk buiten genieten met onze zomerkleding. Desalniettemin moeten we ons alweer langzaam gaan focussen op de winter. Nieuwe kledingmerken staan te springen om hun introductie in de scene te maken! Wil jij nou weten welke merken je dit najaar in de gaten moet houden? In deze blog beschrijven we drie nieuwe merken die zich gaan melden.

Loutre

Je zou denken dat dit merk zich gevestigd heeft in Frankrijk, gezien de Franse naam. Dit merk is echter begonnen in Groot-Brittannië. designer Pia Schiele wilt de klassieke skaterlook verbinden aan duurzaamheid. De kleding en de pasvorm ervan is gericht op skaters en surfers, maar is toch anders dan de bekende, oudere look van de skaterkleding. Dit komt vooral door de duurzame materialen die erin verwerkt worden. Deze duurzame materialen lopen door en over elkaar heen, zo worden bijvoorbeeld vintage wandtapijten en oude gordijnen gebruikt en vermaakt tot kledingstukken.

Malelions

Dit lifestylemerk focust zich vooral op de jongere generatie, zowel mannen als vrouwen, die een passie heeft voor mode. Ze vertegenwoordigen jongeren die de drive hebben om succesvol en welvarend te worden. Malelions probeert mensen die deze passie nog niet helemaal hebben ontwikkeld aan te sporen door middel van hun stoere en toch klassieke kleding stijl. Door gebruik te maken van veel aardse kleuren zoals groen, bruin en beige, zijn de kledingstukken tijdloos en kunnen ze lang mee met de modetrends.

Amesh

Dit merk staat erom bekend om bij de productie van herenkleding gebruik te maken van duurzame en ambachtelijke technieken van de textielproductie. Het in Londen gebaseerde merk kent zijn oorsprong uit Sri Lanka, waar de familie van designer Amesh Wijsekera vandaan komt. Amesh werkt uitsluitend met handgewoven textiel en hergebruikte stoffen om nieuwe herenkleding te maken. De uitkomst hiervan zijn kleurrijke kledingstukken met levendige patronen.