Gin Tonic en Cholera
Image default
Mode en Kleding

Een ruim assortiment Seiko Prospex horloges

Voor de actieve mens

Zeer hoge kwaliteit, dat is hetgeen waar de Seiko Prospex horloges bekend om staan. Hoog in de lucht of diep onder water biedt het horloge zekerheid, vanwege de enorme kwaliteit en techniek die erin verwerkt zitten. De populaire horloges laten zich van hun beste kant zien op onze webwinkel en zijn in vele uitvoeringen verkrijgbaar. De kasten gemaakt van edelstaal zijn bestand tegen de extreme activiteiten die mensen kunnen ondernemen. De schokbestendigheid in combinatie met het hoogwaardige geharde mineraal-of saffierglas maken deze horloges uitermate bestand en geschikt tegen extremen.

Een streepje licht

De zonnecel technologie heeft de afgelopen jaren enorme sprongen voorwaarts gemaakt. Niet alleen op woningen maar ook in horloges worden deze technische hoogstandjes verwerkt. Solar uitvoeringen zorgen ervoor dat met behulp van een beetje daglicht een interne batterij opgeladen blijft, voor een zeer lange levensduur. Tevens zijn er een aantal Prospex uitvoeringen te vinden met een mechanisch uurwerk. Hier blijft de batterij opgeladen door de bewegingen van de pols en de arm. De techniek van de horloges is prachtig, en zo ontstaat er een ruime keuze in ons assortiment.

De juiste kleur

Ieder Prospex horloge van Seiko is geschikt om mee te duiken, alleen zijn er wel verschillen wanneer het over de diepte gaat. Tien of twintig atmosfeer, het ligt er maar net aan wat de klant wenst. Maar vanzelfsprekend is het ook mogelijk om dit horloge onder werktijd te dragen of naar een feest. Het is mogelijk om van horlogeband te wisselen, mocht dit nodig zijn. Een edelstalen, siliconen of leren band geven de horloges allemaal hun eigen look.

Een goed doel

Noemenswaardig is de special edition Save The Ocean. Het horloge is niet alleen uitmuntend in gebruik maar is ontstaan uit samenwerking met Fabien Cousteau. De Save The Ocean thema’s geven de serie een prachtige blauwe look. En een deel van de opbrengst wordt gedoneerd aan het Ocean Learning Centre van Fabien Cousteau. Het nader bekijken van dit horloge is zeker de moeite waard.

Tijdloos bij de tijd

De toonaangevende horloges van Seiko zijn een solide hoeksteen van de horlogemarkt. Het vakmanschap en de visie van het bedrijf doen zich onderscheiden en zijn altijd herkenbaar aan hun eigen stijl. De lange geschiedenis van Seiko leidde in 1969 via het eerste quartz horloge, tot de robuuste serie met horloges voor duikers. Inmiddels maken meer mensen dan duikers alleen gebruik van deze waardevolle horloges vanwege alle goede aspecten.

Altijd vooruit

Het eerste duikershorloge uit 1965 van Seiko moest men handmatig opwinden en ging tot een diepte van 150 meter. Inmiddels bestaan er Prospex modellen die enkele honderden meters diep kunnen en dan nog functioneren. De duikershorloges van Seiko staan voor kwaliteit. Met de chronograaf funtie kan er nauwkeurig worden gemeten voor hobbymatig of professioneel gebruik. Onze webwinkel beantwoord graag uw vragen.

https://www.juwelierswebshop.nl/

https://www.juwelierswebshop.nl/