Gin Tonic en Cholera
Image default
Mode en Kleding

De horloges van Oris staan sinds 1910 bekend om hun uitmuntende kwaliteit

Een Oris horloge staat sinds 1910 bekend om de uitmuntende kwaliteit. In het jaar 1938 werd de oversized kroon geintroduceerd. Dit was beter te bedienen met de hand door piloten. Vandaag de dag zijn de horloges van dit merk nog steeds erg functioneel, maar aan het design wordt ook zeker gedacht. Met een horloge van Oris kies je voor een slijtvast uurwerk dat tegen een stootje kan. En met een breed scala aan modellen is er ook voor jouw persoonlijke voorkeur meer dan genoeg keuze.

 

Wat voor Oris horloge draag jij het liefste om jouw pols?

 

Wist je dat een Oris horloge in verschillende collecties wordt gelanceerd? Denk hierbij aan Oris Diving, Oris Culture, Oris Motor Sport en Oris Aviation. Er wordt gebruik gemaakt van de mooiste materialen zoals leder en staal en door het tijdloze design weet je zeker dat je jarenlang veel plezier gaat beleven aan het uurwerk. Natuurlijk is het horloge ook erg leuk om cadeau te doen.

 

Een Oris horloge wordt gekenmerkt door hun onderscheidende ontwerp

 

Oris maakt al meer dan 100 jaar horloges in Zwitserland. De horloges zijn puur mechanisch en worden gekenmerkt door hun onderscheidende ontwerp. Oris is een van de weinige Zwitserse horlogemerken die alleen mechanische horloges maakt. Een mechanisch horloge is iets moois, ontworpen volgens principes die al generaties lang bestaan en dat nog lang in de toekomst zal blijven bestaan. Haal jij binnenkort je eigen horloge van Oris bij Zuyver Juweliers? Je weet zeker dat je kiest voor een design waar je jarenlang van gaat genieten.