Gin Tonic en Cholera
Image default
Mode en Kleding

Het grote verschil tussen bh’s

Het grote verschil tussen bh’s

Er zijn ontzettend veel soorten bh’s. Zo heb je ook weer verschillende soorten cups. Dat maakt het soms ook heel erg moeilijk om te kiezen uit welke bh voor jou juist fijn zit. Maar het is altijd belangrijk dat je de juiste cupmaat hebt. 

Soorten bh’s en cup maten

Wanneer je op zoek gaat naar een bh merk je dat je kunt kiezen uit veel soorten bh maar ook verschillende cup soorten. Zo heb je push up, voorgevormd, plunge en nog veel meer soorten. Dat is ook de reden waardoor je niet weet of een bepaald soort bh wel bij jou past. Daarom is het altijd goed om te weten welke soorten bh’s er zijn, de pasvorm en voor welk type lichaam het geschikt is. De soorten bh’s die je kunt vinden zijn:

  • De Balconette bh

Bij een Balconette bh is de cup laag uitgesneden. Deze zijn dus geschikt voor onder een laag uitgesneden topje. Zo kan je voor een subtiele, vrouwelijk look en niet zichtbare bh gaan. 

  • Voorgevormde bh

Deze bh zorgt voor ondersteuning van de borsten. De cup is dan voorgevormd met een schuimlaag of een subtiele vulling. De borsten krijgen een klein duwtje en een ronde vorm. Ze zijn erg populair. 

  • De beugel bh

Dit is de meest voorkomende bh. Deze heeft beugels onder de cups die stevigheid en comfort bieden aan de borsten en het accent op de rondingen van de borsten leggen. 

  • Bh zonder beugel

Ook voor de dames die een beugel niet fijn vinden is gedacht. Deze bh legt het accent op de natuurlijke vorm van de borsten. 

  • De prothese bh

Deze bh wordt gebruikt na een borst operatie. Door het comfort en een voorsluiting is dit een ideale bh. De anita care bh is verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten. 

  • Push up bh

Dit is een bh die veel vrouwen met kleine borsten dragen. De borsten worden omhoog gedrukt en naar elkaar toe zodat het allemaal wat voller lijkt. 

  • Grote maten bh

Dit zijn de bh’s voor de dames die volle rondingen hebben. Ze hebben een doorlopende band of een beugel aan de onderzijde, extra brede bandjes die zorgen voor comfortabele ondersteuning. 

Veel soorten merken van bh’s

Er zijn ontzettend veel bh merken. Er zijn daardoor ook ontzettend veel keuze. Wanneer je zorgt dat je de juiste cupmaat hebt is er een grote keuze aan bh’s.