Gin Tonic en Cholera
Image default
Mode en Kleding

Alles over Eastpak rugzakken

Eastern Canvas begon met de productie van plunjezakken voor het Amerikaanse leger. De slijtvaste materialen, de robuuste afwerking en de intelligente functionaliteit maakten de rugzakken ook toen al zeer populair – en het bedrijf een echt cultmerk.

Vandaag de dag worden Eastpak tassen, rugzakken & Co. nog steeds geproduceerd volgens dezelfde hoge kwaliteitsnormen als 60 jaar geleden. Daarom zijn de productietechnologieën, de details en natuurlijk de ontwerpen voortdurend verder ontwikkeld, zodat het productassortiment vandaag de dag een brede selectie biedt voor echte trendsetters. Want één ding moet duidelijk zijn: Eastpak-accessoires zijn hun tijd altijd een beetje vooruit!

 

Wat is de Eastpak Padded Pak’R precies?

De nu legendarische Padded Pak’R werd voor het eerst gepresenteerd in 1976, was de eerste Eastpak-rugzak voor studenten en heeft een belangrijke rol gespeeld in het maken van het merk tot het ultieme trendmerk. Vandaag de dag is de klassieker verkrijgbaar in een breed scala aan materialen en kleuren – samen met vele andere populaire succesmodellen zoals Provider, Ultimate, Wyoming, Delegate, Egghead, Station, Austin, Oval en nog veel meer.

  • Schoolrugzakken als modern alternatief voor de klassieke schooltas zoals de populaire tutor met 39 l volume, twee hoofdvakken, organizer compartiment, laptop compartiment en reflectoren.
  • Schooltas als klassieke schoudertas of schoudertas met extra brede schouderbanden
  • Laptop rugzak zoals het Omri model met gewatteerde laptop tas voor notebooks in verschillende maten
  • Trolleys en rugzak trolleys zoals de Tranverz die net zo gemakkelijk op te rollen is als de oprolbare reistassen
  • Sporttas met meerdere buiten- en binnenvakken

Vind jouw Eastpak rugzak eenvoudig online in de handige winkel van The Little Green Bag!