Gin Tonic en Cholera
Image default
Mode en Kleding

De trends in tassenland

De trends in tassenland

Net als bijna alles zijn ook tassen aan trends onderhevig. Sommige trends blijven meerdere jaren, maar anderen verschillen per jaar. In dit artikel vertellen wij je wat de trends in tassenland voor dit jaar zijn. Ben jij al nieuwsgierig?

Tassen met lange hengsels, dikke kettingen of een extra handvat

Tassen met lange hengsels zijn nu helemaal on trend! Dit kan dan een dikke ketting zijn of een mooie band in dezelfde stijl als de tas. Je kunt de tas dan schuin over je schouder dragen voor meer draagcomfort. De tas zal zo niet van je schouder afglijden en je hebt je beide handen vrij. Dikke kettingen zijn nu ook hip. Hierdoor valt de tas lekker op. Echter, de ketting kan wel minder comfortabel zijn als je tas heel vol zit. De ketting kan dan wat meer voelbaar zijn. Als je tas dus niet zo zwaar is kan een dikke ketting wel heel mooi zijn en de tas net wat bijzonderder maken. Een extra hengsel of handvat is ook helemaal trendy en ideaal zodat je de tas ook in de hand kan houden. Je kunt dan het lange hengsel verwijderen en de tas als handtas dragen.

Een tijdloze tas

De Myomy My Paperbag is een mooie, tijdloze tas verkrijgbaar met een lang en een kort hengsel. De paper bag is geïnspireerd op een simpele papieren tas, maar toch heel functioneel en modieus. Afhankelijk van het formaat kun je jouw laptop erin kwijt en nog veel meer. De paper bag is ook heel geschikt als werktas.

Voor mannen

Voor mannen zijn er ook genoeg mooie tassen verkrijgbaar. Heuptassen en nektassen die nu ook helemaal trendy zijn kunnen ook prima door mannen worden gedragen en zijn handig als je geen hele grote tas wilt meenemen, maar wel genoeg ruimte wilt voor je belangrijke spullen. Nektassen zijn bijvoorbeeld ook heel geschikt als werktas. Voor de man die graag meer meeneemt dan het belangrijkste is er natuurlijk de heren schoudertas. Hier kun je soms ook een laptop of map in kwijt en je kan hem prima gebruiken als werktas.

Oversized tassen

Oversized tassen zijn dit jaar helemaal trendy! Een grote tas kan handig zijn, maar een nadeel is dat je hem snel te vol doet en continu naar al je spullen moet zoeken. Dus hoewel ze heel modieus zijn is het wel handig om te bedenken hoe je de tas in gaat delen. Een oversized tas is handig voor mee naar je werk. Je kunt er gemakkelijk je laptop in kwijt en een grote map. Wil je meer draagcomfort? Ga dan voor een oversized crossbody tas brede band. Er zijn te veel trends om in dit korte artikel te benoemen, maar we hopen dat we jou op weg hebben kunnen helpen met het vinden van jouw nieuwe tas. Welke trend spreekt jou aan?