Gin Tonic en Cholera
Image default
Beauty en verzorging

Keratine behandeling in Nijmegen met Jean Paul Mynè

Een keratine behandeling in Nijmegen kun je het beste ondergaan met het merk: Jean Paul Mynè. Dit staat synoniem voor 100% kwaliteit, professionaliteit en respect voor mensen. Jean Paul Mynè zorgt niet alleen voor de gezondheid van het haar, maar ook voor degene die op Jean Paul Mynè vertrouwen. Daarom zijn alle producten verrijkt met waardevolle, natuurlijke ingrediënten zoals, avocado- en argan olie, wilgenroosjes, stamcellen uit zure appels en koffie extract.

 

Keratine behandeling – vrij van schadelijke stoffen

Ook heel belangrijk is dat het absoluut vrij is van schadelijke stoffen zoals Formaldehyde, Glutaraldehyde, Parafine en andere aardolie producten.

Hiermee biedt Jean Paul Mynè een productlijn die zowel effectief als verantwoord is. Dat is het resultaat van jaren lang research en zorg voor zowel de kapper als klant.

Wat is het resultaat van de keratine behandeling van Jean Paul Mynè?

Prachtig glad haar, dat stralend glanst, zacht aanvoelt en gezond uitziet. Zelfs na veelvuldig wassen. Jean Paul Mynè bewijst dat het mogelijk is. De producten beschermen, verzorgen en herstellen het haar tijdens de behandeling die wij als salon Get Glam hair and beauty in Nijmegen uitvoeren. Dankzij de exclusieve samenstelling ( rijk aan natuurlijk ingrediënten) is een mooi langdurig resultaat gewaarborgd.

Gecertificeerd door Jean Paul Mynè

Get Glam Hair and Beauty is een schoonheidssalon in Nijmegen die gecertificeerd is door Jean Paul Mynè. Alle keratine behandelingen van Jean Paul Mynè worden uitsluitend met zorg en deskundigheid uitgevoerd.

  • GEEN gebruik van formaldehyde – Testen die zijn uitgevoerd in gespecialiseerde laboratoria hebben aangetoond dat in de producten in de lijn EVOLUTION PRO en KERATIN GOLD PLUS geen formaldehyde en glutaraldehyde aanwezig is.
  • GEEN huidirritatie
  • GEEN sulfaten
  • GEEN parabenen

Maak een afspraak!

http://getglamhairbeauty.nl/