Gin Tonic en Cholera
Image default
Auto's en Motoren

Iedereen kan slagen met de motor theoriecursus van Gelijk Geslaagd

Kan jij niet wachten tot je je motor theorie examen kan gaan halen en kan je hier wel wat hulp bij gebruiken? Ben je minimaal 17,5 jaar oud? Gelijk Geslaagd geeft theoriecursussen waarbij iedereen kan slagen. De theoriecursussen geven wij in meer dan 9 steden, waaronder de motortheorie Tilburg.

Onze cursus kost je niet heel veel tijd, het is namelijk een eendaagse cursus! Helemaal handig is dat je op dezelfde dag al je examen bij het CBR aflegt. Je kan dus gewoon binnen 1 dag geslaagd zijn voor je theorie! Wanneer je onze snelle cursus volgt is de kans ontzettend groot dat je binnen 1 keer slaagt. Meer dan 15.000 mensen hebben onze cursus al gevolgd, en met succes. Vele van hen zijn glansrijk geslaagd.

Leerproblemen? Ook dan kan je in 1x slagen!

De ochtend draait om het aanleren van de motor theorie, de middag draait om het maken van het CBR examen. De aanvangstijd van de theoriecursus is meestal 07.00. Best vroeg, we weten het, maar we willen zeker weten dat we tijd genoeg hebben om jou alle motor theorie goed genoeg aan te leren. We werken trouwens niet uit boeken. Eén van onze docenten leert je de lesstof aan aan de hand van praktijkvoorbeelden en oefen examens. Je kan voor elke vraag bij hem terecht. Wanneer je extra steun nodig hebt omdat je moeite hebt met leren is dit ook geen enkel probleem. De docent zal er op een relaxte manier voor zorgen dat ook jij de theorie in je hoofd krijgt.

Tussendoor wordt er door ons voor drankjes gezorgd en tussen de middag maken wij een lekkere lunch klaar. Wanneer het tijd is om te lunchen ken je inmiddels alle theorie uit je hoofd. Als je uitgegeten bent kan je nog kort de theorie herhalen die je lastig vindt. Daarna is het tijd om naar het CBR te gaan. Als het CBR wat verder bij de cursuslocatie vandaan ligt zorgen wij voor vervoer. Met de hulp die je van onze motortheorie cursus hebt gehad zal je absoluut slagen!

 

https://www.gelijkgeslaagd.com/