Gin Tonic en Cholera
Image default
Auto's en Motoren

Met een track en trace systeem zeker van een fiscusproof ritregistratie

Wilt u graag zeker weten dat uw auto nog staat waar u hem heeft achtergelaten? Dan is een GPS tracker een hele mooie oplossing om live te zien waar uw wagen is. Maar wist u dat er veel meer mogelijk is met een track en trace systeem? Het weten van een locatie is één, maar ook voor een ritregistratie die voldoet aan de eisen van de Belastingdienst, sabotagemeldingen, diefstal of simpelweg een controlemiddel voor iedereen die in het voertuig rijdt, de mogelijkheden zijn enorm.

 

Track en trace systeem

Een track en trace systeem maakt het mogelijk om uw eigendommen te traceren. Door een gps tracker in de auto, bestelwagen of bus te installeren, kunt u via uw telefoon of computer eenvoudig de locaties inzien van het voertuig. Handig in het geval van diefstal, maar de mogelijkheden zijn veel groter. Denk maar aan de bezorgdiensten die willen weten wanneer een bezorger weer terug naar het restaurant komt voor de volgende bestelling, een planner die kan zien wanneer een monteur klaar is met een klus of een nooddienst die wil zien welke wagen het dichts bij een noodmelding is.

Fiscusproof ritregistratie

Een andere veelgebruikte toepassing van een GPS tracker is ritregistratie. Aan de hand van een rittenregistratie kunt u namelijk aan de Belastingdienst aaantonen dat u enkel zakelijke ritten heeft gemaakt, of in ieder geval niet meer dan 500 kilometer prive. Die 500 kilometer is de magische grens voor de fiscus. Kies voor een fiscusproof ritregistratie zoals de TrackJack PRO Fiscaal, waarmee u altijd zeker bent van een sluitende ritregistratie.

 

GPS tracker auto

En het installeren van de gps tracker in de auto kost geen uren. Laat het doen door uw autobedrijf, een handig familielid of de monteurs van uw leverancier. Dan bent u er zeker van dat het is gedaan door iemand met ervaring, weet waar hij op moet letten en kun je aanspraak maken op de garantie van de GPS tracker auto.

 

Bent u ook op zoek naar zekerheid? Dan is een track en trace systeem de ideale oplossing.

 

https://www.trackjackeurope.com/gps-tracker/