Gin Tonic en Cholera
Image default
Auto's en Motoren

Auto theorie in 1 dag aanleren zonder boeken? 123-theorie!

Je auto theorie in 1 dag halen? Dat kan bij ons, 123-theorie! Hoe lekker is het om binnen 1 dag je auto theorie certificaat van het CBR te halen? Heel lekker! Je hoeft, als je meedoet aan onze cursus, niet meer thuis meerdere dagen te blokken en zwoegen uit saaie en dikke boeken. Boeken zijn sowieso verleden tijd, die heb je bij onze cursus namelijk niet nodig.

Hoe gaat onze cursus dan in zijn werk en hoe is het mogelijk de theorie zonder boeken aan te leren? We zullen het je uitleggen. Bij ons krijg je tijdens de cursus les van een docent. Onze docenten hebben veel praktijk ervaring en zijn erg goed in het, op een relaxte manier, goed overbrengen van de lesstof. Alle verkeerssituaties, verkeersborden, regels en wetten komen aan bod. Alle theorie die jij moet kennen om je examen met succes te kunnen maken krijg je van ons aangeleerd.

We maken gebruik van beeldmateriaal en oefen examens. Ook krijg je geniale tips, trucs en ezelsbruggetjes van ons. Hierdoor zul je ook de moeilijke lesstof prima onthouden.  

Tegen het einde van de ochtend zijn we zo goed als klaar met het aanleren van de theorie. Tijd om lekker te lunchen! Je hoeft van huis geen lunchpakketje mee te nemen, de lunch is inbegrepen bij de cursus. Heb je genoeg gegeten? Dan kan je nog even kort terug naar het lokaal om de laatste dingen te herhalen en de moeilijke dingen nog door te nemen. Daarna gaan we naar het CBR. Vaak is de cursuslocatie vlak bij de locatie van het CBR en lopen we met elkaar naar het CBR. Liggen de locaties iets verder bij elkaar vandaan? Dan wordt je door ons naar het CBR gebracht.

Tijd voor je examen, je bent er klaar voor!

Tijd om je examen te maken! Aangekomen bij het CBR meld je je aan, hierbij hebben ze je reserveringsnummer en je legitimatiebewijs nodig.

Je krijgt een computer aangewezen en kan beginnen aan je examen. Je mag hier 35 minuten over doen. Door onze dagcursus theorie gaat dat jou absoluut lukken! Je hoort na je examen direct of je geslaagd bent. Gelukt? Gefeliciteerd!

  

https://www.123-theorie.nl/