Gin Tonic en Cholera
Image default
Auto's en Motoren

De Ford Transit is een populaire auto voor ondernemers

Een aantal bedrijfsauto’s is enorm populair bij ondernemers. Dit heeft te maken met het merk, het model en de ervaringen van gebruikers. Deze auto’s kun je nu ook voordelig leasen als je er voor je bedrijf mee wilt gaan rijden. Zo is de Ford Transit Connect lease nu bij veel maatschappijen verkrijgbaar. Je kunt de opties voor de auto zelf bepalen voor een deel. Zo maak je de auto volledig naar jouw wensen en kun je er vele jaren met plezier mee rijden. Het grote voordeel van leasen is dat je de auto aan het einde van de contract periode kunt inleveren zonder dat je je druk hoeft te maken om de restwaarde. De leasemaatschappij verkoopt deze auto’s op de tweedehands markt of ze worden doorverkocht naar het buitenland. Een bedrijfswagen gaat namelijk vaak veel langer mee dan een personenauto.

Operational lease is de meest populaire leasevorm bij zakelijk auto leasen  
Als je kiest voor operational lease dan betekent dit dat je een vast bedrag per maand betaalt voor het gebruik van de auto. In feite huur je de auto van de leasemaatschappij gedurende een langere periode. De kosten voor verzekering, reparatie en onderhoud en ook voor de wegenbelasting zitten in de leaseprijs die je maandelijks betaalt. Je moet daarnaast nog kosten maken voor brandstof, de wasstraat, parkeergeld en eventueel opgelopen boetes. Dit totale bedrag is wat je bedrijfsauto per maand kost. Zo kun je eenvoudig uitrekenen wat je per maand kwijt bent aan de auto en of dit bedrag voor jou haalbaar is.

Ook voor een klein bedrijf een eigen bedrijfsauto
Operational lease maakt het mogelijk dat je ook als kleine ondernemer een bedrijfsauto kunt rijden. Dit kan immers noodzakelijk zijn om goederen en gereedschappen te vervoeren. Veel ondernemers kunnen niet zonder omdat ze anders simpelweg niet kunnen werken. Daarom is het prettig te weten dat je van een lease constructie gebruik kunt maken om een bedrijfsauto aan te schaffen. Zo hoef je niet te kiezen voor een grote investering in één keer.

https://www.autoleasecentrale.nl/