Gin Tonic en Cholera
Image default
Toerisme

Een weekendje Bed & Breakfast in Twente

Vanaf het moment dat de wekker gaat, tot het moment dat we in slaap vallen zijn we alleen maar aan het rennen. De kinderen moeten op tijd naar school, daarna gaan we de file in. We hollen van de ene afspraak naar een vergadering. En er ligt altijd wel een deadline op de loer. En nooit is er een moment om even op adem te komen. Nederland lijkt soms op één grote hardloopwedstrijd. Heel Nederland is drukbezet. Heel Nederland? Nee. Een kleine regio biedt moedig weerstand aan de tijdsdruk en maakt het leven voor bezoekers een stuk aangenamer.

Die regio is Twente. De Twentenaar laat zich niet opjagen. In Twente nemen ze de tijd voor de dingen die er écht toe doen. Sommige mensen noemen dat eigenzinnig, of tegendraads. En misschien is dat ook zo? Feit is dat de Tukker trots is op zijn identiteit en zijn regio.

Even tot rust komen

Kun jij je een betere plek voorstellen voor een weekendje weg? Kom tot rust in de prachtige omgeving vol natuurgebieden, kastelen en landgoederen. Laat je verrassen door de steden en dorpen. Hou een romantische picknick aan het water of sla een balletje op één van de golfbanen.

Zo zie je maar, ook in een omgeving waar mensen de dingen op hun eigen tempo doen, valt genoeg te beleven. En je zult zien, ook jij komt vanzelf in een lagere versnelling terecht.

Gastvrijheid van de Tukker

Waar de Tukker ook ruim de tijd voor neemt, is voor zijn gasten. De Tukker is trots op zijn omgeving en deelt die trots met liefde.  Dat merk je ook wanneer je verblijft in één van de vele Bed & Breakfasts in Twente die de regio rijk is. De gastdames en –heren ontvangen je met open armen in hun kleinschalige gelegenheid. Hier voel je aan alles dat de Twentenaar zijn werk met liefde doet.

Of je nu kiest voor een B&B in Twente in een oud kasteel, in de bossen, of juist een accommodatie in een van de steden, de gastvrijheid die je ten deel valt voelt aan als een warm bad. Grijp die kans, en plan vandaag nog een weekendje Twente. De Tukker ontvangt je met open armen.

https://www.visittwente.nl/