Gin Tonic en Cholera
Image default
Toerisme

Avonturen vergelijken binnen een doorlopende reisverzekering (Afghanistan en Uruguay)

Vakantie is er om te ontspannen, te ontstressen en je geen zorgen te maken over wat er zou kunnen gebeuren als … x, y, of z zou gebeuren. Door een goede doorlopende reisverzekering te vergelijken en af te sluiten voordat u op reis gaat, hoeft u zich geen zorgen meer te maken. Zorg ervoor dat u controleert of de verzekering die u koopt u dekt voor de activiteiten die u van plan bent.

Avontuurlijke activiteiten die soms gedekt zijn

Avontuurlijke activiteiten met een hoger risico, zoals paragliding en parachutespringen, kunnen worden gedekt, maar meestal gelden er beperkingen.  Er zijn ook enkele risicovolle activiteiten die niet automatisch verzekerd zijn, maar in sommige gevallen kunt u een extra premie betalen om dekking te krijgen. 

Abseilen en rotsklimmen

Wij houden van vakanties buiten de gebaande paden. Maar als uw wandelingen uitmonden in klauteren en u touwen of klimuitrusting moet gebruiken, kunt u zonder dekking komen te zitten. De meeste verzekeraars bieden geen dekking voor bergbeklimmen of rotsklimmen als u touwen of andere bergsportuitrusting moet gebruiken. Klimmen op een hoogte van meer dan 6.000 meter is vaak ook beperkt. 

Boogschieten

Wilt u richten? U kunt naar de sterren mikken in de wetenschap dat u in de meeste gevallen gedekt bent om pijlen op een doel te schieten, maar let op dat doel want een roekeloze mik is misschien niet gedekt.

Fietsen 

Vakanties kunnen het best op twee wielen worden verkend, maar trap op de rem voordat u uw nieuwe, koolstofvezel fiets meeneemt op vakantie, want fietsen zelf zijn meestal niet gedekt in geval van diefstal of schade. Bereid u voor op de rit met extra fietsbescherming.

Heliskiën

Je zult niet veel verzekeraars vinden die heliskiën in een standaard polis dekken, maar bepaalde aanbieders dekken het in hun wintersport polis en anderen dekken het tegen een extra premie. Vlieg me naar de sneeuw!

Reisverzekering Afghanistan 

Wanneer u reist of tijdelijk werkt in Afghanistan, heeft u een uitgebreide reisdekking nodig om u en uw gemoedsrust te beschermen terwijl u daar bent. Veiligheid is van het grootste belang is wanneer u in het buitenland bent, vooral als u een crisisgebied of een gecompliceerde bestemming bezoekt. Er zijn verschillende aanbieders die het zo snel en gemakkelijk mogelijk te maken om u te voorzien van een eenvoudige, betaalbare, Afghanistan reisverzekering.

Reisverzekering voor reizen naar Uruguay

Een reisverzekering Uruguay geeft u het extra vertrouwen dat u nodig heeft wanneer u in het buitenland bent. U weet nooit wat er kan gebeuren wanneer u naar een onbekend land reist. Of uw reisplannen nu veranderen, u een medisch noodgeval krijgt of u uw bagage verliest, reisverzekering is essentieel. 

Hoewel Uruguay een goed zorgstelsel heeft, is dit niet beschikbaar voor internationale toeristen die Uruguay bezoeken. Het is zeer belangrijk om een goede reisverzekering tot dekking van ziektekosten voor Uruguay af te sluiten. De binnenlandse ziektekostenverzekering die men heeft, biedt geen dekking wanneer de reiziger zich buiten het eigen land bevindt.

https://www.vergelijkenvanreisverzekeringen.nl/