Gin Tonic en Cholera
Image default
Toerisme

Een unieke vakantie in Twente

Wil je er met het gezin even helemaal tussenuit? Of ben je op zoek naar een plek waar je met een grotere groep terecht kunt, bijvoorbeeld voor een familie-weekend? Dan hebben we een mooie locatie voor je gevonden in Overijssel. Niet alleen de locatie is super, ook de accommodatie. Want zeg nou zelf: hoe vaak krijg je de kans om jezelf de bewoner van een traditionele hoeve in Twentse bouwstijl te noemen?

Van 4 personen tot grote groep

Op Kapshoeve kun je terecht voor een weekendje weg of voor een langer verblijf met het hele reisgezelschap. Of je nu lekker met zijn viertjes op pad gaat, of met een gezelschap van 23 personen, op vakantiepark Kapshoeve wordt je verwelkomd met de unieke Twentse gastvrijheid.

De hoeves hebben uiteraard alles wat je mag verwachten: fijne bedden om in te slapen, een uitgebreide keuken die passend is voor de omvang van je groep en een ruim terras. De accommodaties zijn vrij gelegen, waardoor je alle privacy hebt. Tegelijkertijd ben je onderdeel van het recreatiepark, met zwembad, terrassen en allerlei activiteiten. Je bent overigens niet beperkt tot het vakantiepark, want in de directe omgeving is veel te beleven. Kapshoeve ligt op een knooppunt van wandel- en fietsroutes en in de omgeving zijn allerlei leuke activiteiten te beleven. Van dierentuin tot zwembad, van  kasteel tot museum. En voor de actievere vakantievierder is het goed te weten dat er diverse outdoor activiteiten georganiseerd worden.

En als je toch in Twente bent, probeer dan eens de traditionele Twentse sport Klootschieten. Een leuke sport waarin je lekker buiten bent en die een stuk minder pijnlijk is dan het klinkt.

Bezoek de Kapshoeve groepsaccommodatie in Overijssel voor een weekend, midweek of langer en beleef een unieke eigentijdse ervaring. Je zult je hier al snel helemaal thuis voelen.

https://kapshoeve.nl/