Gin Tonic en Cholera
Image default
Beauty en verzorging

Clip in hairextensions: wat is er handig aan?

Clip in hairextensions: wat is er handig aan?

Iedere vrouw heeft er weleens over nagedacht: hoe goed zouden clip in hairextensions jou staan? Hoewel je natuurlijke haar uiteraard mooi is, droomt vrijwel iedereen weleens van zo’n volle bos met lange lokken. De meeste mensen kunnen niet uit zichzelf zo’n grote bos haar laten groeien. Iedereen heeft een maximale grens waarnaartoe je haar kan groeien. Op een gegeven moment gaat je haar er simpelweg dood uitzien en dan groeit het niet echt meer verder. Bovendien hebben veel mensen erg dun haar, zodat het nooit zal gaan lijken op een echte dikke bos. Toch hoef je daar niet om te treuren. Je kunt immers gewoon clip in hairextensions nemen. Haar extensies zijn eigenlijk gewoon kunstmatige plukken haar die je in je eigen haar kunt plaatsen. Zo lijkt jouw haar dikker, langer, en mooier.

 

Waarom kiezen voor clip in hairextensions?

Clip in hairextensions kun je het beste kiezen omdat je graag een indrukwekkende haarbos wilt hebben. Ook wanneer je last hebt van te dun haar, zijn haar extensies een goede keuze. Over het algemeen wordt het gedaan als modefenomeen. Als je een voorbeeld wilt van hoe haar extensies eruit zien, dan kun je het beste even googlen. Zo krijg je meteen te zien hoe een kapsel kan veranderen wanneer er haar extensies worden toegevoged. Maar hoe werkt het nou precies? Haar extensies worden meestal met behulp van een plastic of metalen ringetje vastgeknepen in de rest van je haar.

 

Clip in hairextensions: hoe werkt het?

De ringetjes waarmee de haar extensies worden vastgezet, zul je nauwelijks voelen. Dat komt omdat ze worden vastgezet in de rest van je haar, en niet op je hoofdhuid. Haar extensies bestaan in verschillende varianten. Zo zijn er matjes van haar, die dus vrij breed kunnen zijn om een groot gedeelte van je kapsel te bedekken. Maar er zijn ook strengen nephaar. De matjes worden ook wel weaves of wefts genoemd. De stroken kunnen variëren van ongeveer 4 cm tot aan 27 cm breed. De wefts worden over het algemeen ingevlochten. Zo kunnen ze weer bevestigd worden met waxjes of ook microringetjes. Uiteraard kunnen ze ook worden vastgemaakt met clipjes.

 

https://www.oxyextensions.be/