Gin Tonic en Cholera
Image default
Zorg

Welke zorgverzekering past bij mij?

Dit is een vraag die veel mensen zichzelf stellen tegen het einde van het jaar. Misschien bent u tevreden over uw huidige zorgverzekeraar en is het niet nodig om over te stappen. Maar als er iets veranderd is in uw (financiële) situatie of uw gezondheid, dan kan overstappen een goede keuze zijn. Om de vraag ‘welke zorgverzekering past bij mij?’ te beantwoorden, kunt u met een aantal dingen rekening houden. Bijvoorbeeld de kosten die de premie met zich meebrengt, eventuele behandelingen die u volgend jaar te wachten staan en andere persoonlijke wensen die u heeft.

Regionale zorgverzekeraar Salland

Heeft u het liefst een zorgverzekeraar die kleinschalig te werk gaat en echt klaarstaat voor haar klanten? Dan kunt u kiezen voor een regionale zorgverzekeraar. In Gelderland en Overijssel is dit zorgverzekeraar Salland. Al ruim anderhalve eeuw bieden wij een zorgverzekering die voor iedereen in de regio toegankelijk is. We doen er alles aan om goede zorg voor iedereen bereikbaar te maken en bekommeren ons om de kwaliteit van de zorg. Hiervoor gaan we bijvoorbeeld persoonlijk in gesprek met zorgaanbieders in de regio. Ook investeren we in verschillende zorginitiatieven.

Zorgverzekering alternatieve geneeswijzen

Vindt u het belangrijk om alternatieve geneeswijzen (deels) vergoed te krijgen? Dan kunt u een zorgverzekering alternatieve geneeswijzen afsluiten. Dit is een aanvullende verzekering waarmee u behandelingen vergoed kunt krijgen zoals accupunctuur, chiropractie en osteopathie. Alternatieve zorg wordt niet vergoed vanuit de basisverzekering, maar bij Salland hebben we twee aanvullende zorgverzekeringen met vergoedingen hiervoor. U kunt niet terecht bij elke behandelaar, want deze moet voldoen aan een aantal eisen als u in aanmerking wilt komen voor vergoeding. Welke eisen dit zijn kunt u vinden in de lijst op onze website. Natuurlijk helpen we u graag als u er zelf niet uitkomt, neem dus gerust contact op.

https://www.salland.nl/