Gin Tonic en Cholera
Image default
Zorg

Training van Tailor You

Tailor You is een bedrijf dat velen trainingen aanbiedt voor het beteren van personen, groepen of samenwerking. Trainingen kunnen op velen verschillende manier gevold worden met veel verschillende resultaten. Zo ook de training ‘ik op de kaart’. Deze training is bedoeld om individuen kennis en inzicht te geven over hun eigen gedrag, voorkeurstellen en kennen/kunnen. Deze trainingen zijn er voor om mensen beter inzicht te geven in waar ze goed in zijn en waar hun verbeterpunten liggen. De training is een dynamische training waar beiden praktijk en theorie verbeterd worden om zo een optimaal resultaat te behalen. 

Wat houdt de training ‘Ik op de kaart in’?

Tijdens de training ik op de kaart wordt er gebruik gemaakt van grote vloermatten. Dit zorgt voor de vergroting van dynamiek en interactie. Iedereen die de training volgt ontvangt een Personalmap waarin op uitgebreide wijze (24p) wordt beschreven wat de individu zijn of haar gedragsvoorkeuren zijn. Dit is het startpunt van elke training. Het is een makkelijk en toegankelijk instrument om op eenvoudige wijze inzicht te houden in het gedrag van de individu en de communicatiestijl(en). 

Hoe ziet het vervolg van de training eruit?

Na het invullen van de personalmap en het in kaart brengen van de werkwijze en denkwijze van de persoon wordt er een DISC profiel in kaart gebracht. Dit verteld in uitgebreide wijze hoe een individu zich gedraagt, wat valkuilen zijn en hoe iemand zijn of haar kwaliteiten kan verbeteren. Na het invullen van deze lijst en het opstellen van het DISC profiel wordt er een persoonlijke video bekeken waarmee de persoon meegenomen wordt door zijn eigen Personal map. Hier wordt overigens dieper ingegaan op de rol van actief en instinctief gedrag. Ook worden hier zeer informatieve omgangs- en communicatie tips beknopt omschreven. Ben je nou geïnteresseerd in het volgen van een training? Bekijk dan de website.