Gin Tonic en Cholera
Image default
Vakantie

Welke spullen je mee moet nemen op vakantie

Ga jij binnenkort op vakantie en ben je aan het inventariseren welke spullen je moet meenemen? Dat kan best lastig zijn. Je wil natuurlijk niet onnodig slepen met spullen die je niet gebruikt. In deze reisblog vind je een aantal tips voor het inpakken van jouw koffer.

Slimme waslijn

Met de Sea to Summit clothes line kun je overal en eenvoudig je was ophangen en laten drogen. Je hebt geen wasknijpers nodig omdat de lijn een klemsysteem bevat met verstelbare clipjes. Hiertussen kun jij je was klemmen. Je kunt de lijn ophangen tussen twee objecten zoals een boom, paal of tentstokken. Hij is vederlicht dus ideaal voor in je tas!

Camping kookset

Ga je kamperen en wil je graag koken tijdens je vakantie? Dan is de Sea to Summit camping kookset onmisbaar in jouw koffer. Dit is een lichtgewicht pannenset bestaande uit twee pannen, twee mokken en twee kommen/borden. Alles past in elkaar dus je kunt het goed opbergen.

Opvouwbaar stoeltje

Ook deze is voornamelijk aan te raden als je gaat kamperen en toch lekker wil zitten. Als je dit stoeltje opvouwt, is hij niet groter dan een pak melk. Verder weegt hij nog niet eens een halve kilo. Schuif je stoeltje aan bij het kampvuur, zet hem op het strand of klap hem uit op je hotelkamer als daar geen fijne stoel staat.

Reisbestek

Ook deze is onmisbaar als je zelf wil koken: reisbestek. Je kunt een ‘reisbestek multitool’ kopen. Op die manier heb je een mes, kurkentrekker, flesopener en een hele bestekset bij je. Ideaal toch?

Opvouwbare koffiefilter

Ben jij een koffieliefhebber en wil je lekker je eigen koffie kunnen zetten tijdens je reis? Neem dan een opvouwbare koffiefilter mee. Het neem bijna geen ruimte in beslag!

https://www.ncpf.nl/reizen/