Gin Tonic en Cholera
Image default
Vakantie

Vakantiehuis Noord Holland

Vakantiehuis noord Holland

Op vakantie gaan is heerlijk, maar waar kun je nou meer tot rust komen dan in een vakantiehuis in Noord Holland? Heerlijk een week met je gezin erop uit trekken en nergens aan hoeven te denken. Geen mailtjes van vervelende opdrachtgevers en geen gedoe over interne zaken. 

 

Noord Holland

Noord Holland is een grote provincie waar je ontzettend veel kunt zien, cultuur opdoen en nog veel meer. Dus een vakantiehuis in Noord Holland is geen slecht idee. Zo kun je overdag er lekker op uit trekken om van alles te ontdekken en te zien en dan ’s avonds helemaal tot rust komen in een fantastisch vakantiehuis in Noord Holland. Er zijn ontzettend veel mogelijkheden qua huisjes. Je hebt luxe villa’s, maar ook knusse huisjes vlak bij de zee. 

Aan de kust

Zoals er net al even benoemd werd zijn er ook huisjes te huur aan de zee. Fantastisch! Het idee dat je ’s ochtends de gordijnen open doet en het uitzicht hebt op zee en ’s avonds wanneer je in bed ligt je de golven op de achtergrond hoort, heerlijk! Vakantiehuis Noord Holland, here we come! Maar hou jij ook van shoppen? Geen probleem, want er zijn veel leuke steden in de buurt waar jij los kan gaan met shoppen! Op zo’n vakantie kom je helemaal tot rust. 

https://www.lekkernaarzee.nl/